Kaikuluotaimet ja karttaplotterit

Ale!

TYPHOON PS440 kuivapuku koko L

Esittelyssä uusi Typhoon kuivapukujen lippulaiva PS440! Se on 20 prosenttia edeltäjäänsä kevyempi ja siinä on uudelleen muotoiltu kaulus ja irrotettava huppumalli. Olkapäihin on lisätty heijastinpintoja tuomaan näkyvyyttä pimeässä ja puvusta löytyy roisketiivis karttatasku. Takamuksessa on sisäpuolinen neopreenipehmike / lämpöeriste, joka on irrotettavissa. Tämä neopreeni lisää istumismukavuutta varsinkin kylmillä keleillä.

Kysy itsellesi sopivaa kokoa – toimitus muutamassa päivässä!

 

899,00  (norm. 1 190,00  ) Lue lisää
Ale!

DRAGONFLY-5 PRO (NO CHART)

Raymarine Dragonfly-kaikuluotaimissa käytetään laajakaistaista CHIRP-teknologiaa, joka on harppaus tulevaisuuteen. Laajakaistaisen CHIRP-teknologian avulla veteen välitetään enemmän luotainsignaaleja, minkä ansiosta Dragonfly voi tulkita kohteita tarkemmin, löytää enemmän kaloja ja kuvata rakenteita vertaansa vailla olevalla selkeydellä.

379,00  (norm. 576,60  ) Lue lisää
Ale!

GO9-XSE-3IN1

Lisää veneeseesi GPS-navigointi, luotaintuki, tutkaominaisuus ja paljon muuta. SIMRAD GO9 XSE sopii täydellisesti urheilu- ja pulpettiveneisiin sekä pienempiin huvialuksiin. Autopilottia, äänentoistojärjestelmää ja lukuisia muita aluksen lisävarusteita saa hallittua kätevästi kosketusnäytöllä. Näyttö kulkee mukana mihin tahansa aluksessa langattoman älypuhelimen ja tabletin kautta.

1 390,00  (norm. 1 659,10  ) Lue lisää
Ale!

HDS-7-LIVE

LOWRANCE HDS LIVE 7 käyttöösi uusimmat Lowrance®-kaikuluotaininnovaatiot, kuten Active Imaging™, reaaliaikainen LiveSight™-kaikuluotaus sekä Active Imaging -toiminnolla sekä Genesis Live -näyttökartoituksella varustettu StructureScan® 3D – riittävän suuri itsenäiseksi näytöksi ja riittävän pieni ahtaisiin kojelautoihin. (ilman anturia).

1 290,00  (norm. 1 769,00  ) Lue lisää
Ale!

HOOK-RV-7-HDI

LOWRANCE HOOK Reveal 7 jossa on 83/200 HDI-kaikuanturi & peruskartta.

499,00  (norm. 599,00  ) Lue lisää

HOOK-RV-9-TS

LOWRANCE HOOK Reveal 9 TripleShot jossa on CHIRP, SideScan, DownScan & peruskartta. Täysin uusi HOOK Reveal helpottaa kalastusta tehokkaan suorituskykynsä ja kaikuluotaustekniikoidensa avulla.

919,00  Lue lisää

VENEILYKESÄ SATAMAOPAS

24,90  Lue lisää
Ale!

KÄÄNNETTÄVÄ ASENNUSJALKA PRO SERIES

Yhteensopiva SeaMaster Pro Series AM/FM -antennien kanssa.

29,90  (norm. 39,00  ) Lue lisää
Ale!

PRO RANGE VHF-ANTENNI 1,0M

Tämä ”ei kaapelia” -tyyppisten antennien sarja on suunniteltu veneilijöille, jotka haluavat pystyä irrottamaan ja kiinnittämään antenni takaisin koska tahansa, helposti ja vaivatta. Näiden antennien vahvistus on 3 dBi:tä. Sarjan antennit tulee asentaa SeaMaster Pro -sarjan jalustaan.

32,00  (norm. 42,00  ) Lue lisää
Ale!

ROKK MINI KIINNIKESARJA TABLETILLE

ROKK Mini Universal -asennussarjojen avulla voit kiinnittää elektroniikkalaitteesi tukevasti veneeseen, työkoneeseen, ajoneuvoon, kajakkiin, mönkijään tms. Asennus tapahtuu helposti vain yhdellä napsautuksella

99,00  (norm. 109,00  ) Lue lisää

ROKK SÄÄDETTÄVÄ TELINE MIDI

Pienikokoiset ROKK-telineet ovat helposti koottavia, mutta pysyvät tiukasti paikallaan.

103,00  Lue lisää

ROKK YLEISKIINNIKELEVY

ROKK, yleismallinen kiinnityslevy, johon voit porata reijät oman tarpeen mukaan. Värikoodattu reikäkaava helpottaa reikien tekemistä oikeisiin kohtiin.

21,20  Lue lisää

ROKK MINI IMUKUPPITELINE

ROKK Mini -sarjan imukuppikiinnike soveltuu runkoon ja laitetelineisiin.

34,00  Lue lisää

ROKK MINI KIRISTETTÄVÄ KIINNIKE

ROKK Mini kiristettävä kiinnike.

24,70  Lue lisää

ROKK MINI LIIMATTAVA TELINE

ROKK Mini. Liimattava, pinta-asennettava teline. Kiinnitys kaksipuoleisella teipillä.

23,20  Lue lisää
Ale!

TV-ANTENNISARJA

TV/FM-antenni jossa yhdistyy pieni halkaisija hyvään herkkyyteen ja vastaanottoon. Suunniteltu käytettäväksi veneissä, asuntoautoissa/vaunuissa.
Monipuoliset kiinnitysmahdollisuudet.

76,00  (norm. 105,00  ) Lue lisää