Kylmälaukut

Paikanvaraus
Ale!

CFX3 35 COOLFREEZE

Tampereen myymälässämme on esillä tällainen – tervetuloa tutustamaan!

Valitse Dometic CFX3 35 ja nauti seikkailuistasi ulkoilmassa enemmän kuin koskaan ennen. Dometicin johtavan säätyvänopeuksisen VMSO3-kompressorin ja sen optimoidun ohjelmiston ansiosta tuoreet ruoat ovat aina käsiesi ulottuvilla ja saat nauttia entistäkin paremmasta jäähdytyksestä, pakastuksesta ja virrankulutuksesta

749,00  (norm. 833,00  ) Lue lisää
Jääpalat valmistusvat kylmälaukussa retkilläsi
Ale!

CFX3 55IM COOLFREEZE

Tampereen myymälästämme löytyy mallikappale – tule tutustumaan!

Valitse Dometic CFX3 55IM ja nauti seikkailuistasi ulkoilmassa enemmän kuin koskaan ennen. Dometic kannettavan kompressorikylmä ja -pakastuslaukun ansiosta nautit tehokkaasta jäähdytyksestä ja pakastuksesta kätevästi, mobiilisovelluksen ansiosta Dometic CFX3:n hallinta on aina sormiesi ulottuvilla. Vesillä, luonnossa, tien päällä tai missä tahansa haluatkin nauttia tuoreesta ruoasta ja kylmistä juomista.

 

 

979,00  (norm. 1 094,00  ) Lue lisää
Ale!

DOMETIC COOL-ICE WCI-13

Dometicin näppärän kokoinen ja erittäin tehokas sekä kevyt kylmälaatikko pitää tuotteet jääkylminä useita päiviä. Siinä on paksu jääkaappitason vaahtoeriste ja ainutlaatuinen kannen labyrinttitiiviste. Ota kylmät virvokkeet mukaan, minne sitten menetkin!

89,00  (norm. 98,00  ) Lue lisää
Ale!

DOMETIC COOL-ICE WCI-22

Dometicin tämä erittäin tehokas ja kevyt kylmälaatikko pitää tuotteet jääkylminä useita päiviä. Siinä on paksu jääkaappitason vaahtoeriste ja ainutlaatuinen kannen labyrinttitiiviste. Ota kylmät virvokkeet mukaan, minne sitten menetkin!

109,00  (norm. 120,00  ) Lue lisää
Ale!

DOMETIC COOL-ICE CI-42

Tampereen myymälässämme on mallikapple – tervetuloa tutustumaan!

Kylmälaatikot on varustettu erittäin tehokkaalla eristyksellä, ja ne kylmennetään kylmävaraajilla tai murskejäällä pitämään ruokatavarat, kalat, syötit, riista yms. tuoreina ja raikkaina.

189,00  (norm. 227,00  ) Lue lisää
Dometic kylmälaatikko
Ale!

WCI 22 COOL-ICE VIHREÄ

Dometicin erittäin tehokas ja kevyt kylmälaatikko pitää tuotteet jääkylminä useita päiviä. Siinä on paksu jääkaappitason vaahtoeriste ja ainutlaatuinen kannen labyrinttitiiviste. Ota kylmät virvokkeet mukaan, minne sitten menetkin!

109,00  (norm. 120,00  ) Lue lisää