Lowrance ActiveTarget™

Tuotenumero: Active Target

Lowrancen Active Target Live Sonar-luotaimen avulla entistä helpompaa kalastusta. Näe tarkasti kalat, jotka uivat pohjarakenteiden ympärillä ja näe kuinka ne reagoivat vieheeseesi reaaliajassa uudella ActiveTarget™ Live-luotaimella. Eteen, Alas ja Scout -näkymillä näet missä kalat ovat ympärilläsi ja miten ne liikkuvat ympärilläsi. Näe miten kalat ovat sijoittuneet pohjarakenteisiin ja niiden reaktiot, jotta uitat viehettäsi oikein ja saat kalat iskemään vieheeseen.

Yhteensopiva HDS Live-, HDS Carbon- ja Elite FS -laitteiden kanssa.

Tarkin kuvanlaatu

 • Näe reaaliajassa vedenpinnan alle poikkeuksellisen selkeästi ja henkeäsalpaavilla yksityiskohdilla. ActiveTarget™ Live Sonar -luotain luo erittäin tarkat kuvat kalojen liikkeistä, ja voit seurata, miten ne uivat piilopaikoissaan. Kun näet, miten kalat uivat pohjan muodostelmissa ja reagoivat vieheeseen, voit tehdä tarvittavia säätöjä tai jatkaa valitsemallasi tekniikalla kalan nappaamiseksi. Tällaista tietoa perinteiset luotaimet tai viistoluotaimet eivät voi tarjota.

Useita näkymiä

 • Näe veneesi alle ja ympärille: Eteen, Alas ja Scout™-näkymillä. Luotain tuottaa erittäin tarkat kuvat veneen edestä tai alapuolelta, joten voit seurata kaloja ja vieheen uittoa. Ylhäältä kuvatun Scout mode -näkymän ansiosta näet erittäin laajan kuvan pohjan muodostelmista ja kalojen liikkeistä veneesi edessä. Tämä sopii täydellisesti saaliskalojen ja kalaparvien etsintään.
 • Et ole ennen kalastanut tällä tavalla. Erittäin helposti tulkittavissa oleva LiveSight™-luotain tarjoaa mahdollisimman yksityiskohtaisen kalanäkymän, mukaan lukien kalojen pyrstönlyönnit ja käännökset vedessä. Ominaisuus mahdollistaa kalojen katselun ja reaktioiden seurannan reaaliaikaisesti: näiden ominaisuuksien ansiosta
  saat käsityksen siitä, mikä toimii ja mikä ei, sekä mitä sinun tulee seuraavaksi tehdä, jotta saat kunnon saaliin.
 • LiveSight™ sopii hyvin niin Dropshot- ja vertikaalijigaukseen kuin myös vieheen seuraamiseen veneen etupuolelta, joten huomaat, onko kala aktiivinen kyseisellä hetkellä. Kaiun anturin voi asentaa osoittamaan eteenpäin heittäessäsi saaliskaloja kohti tai alaspäin vertikaalijigausta varten.

Helppokäyttöinen

 • Niin helppoa löytää ja nähdä kalat, heittää viehe niiden eteen ja nähdä niiden reaktion vieheeseen ja iskevän – reaaliajassa.

Tärkeimmät toiminnot

 • Yhdellä kaikuanturilla saat kolme eri näkymää: Näkymä eteen- ja alaspäin sekä Scout mode -näkymä, joka on erittäin laaja kuva veneesi edestä ylhäältä päin kuvattuna
 • Näet reaaliajassa, missä kalat sijaitsevat pohjan muodostelmissa ja miten ne reagoivat vieheeseen
 • Erittäin tarkkojen kuvien ansiosta luotaustulosten tulkinta ei ole enää arvailua
 • Tiedät, ovatko kalat parhaillaan liikkeellä
 • Yhteensopiva HDS Live-, HDS Carbon- ja Elite FS -laitteiden kanssa
 • Lue lisää>> https://www.lowrance.com/fi-fi/lowrance/type/kaikuluotaimet-ja-kaikuanturit/activetarget/#prl_overview

 

Alennettu hinta!

Ale!

1 899,00  (norm. 1 999,00  )

1 varastossa