FH-3D

Tuotenumero: 000-14240-001

Lowrancen heitettävä FishHunter-kaikuluotain tuo edistykselliset kannettavat ja langattomat kaikuluotaustekniikat rannoille.

Kaikuluotain omaan älypuhelimeen

 • Rannasta kalastavat on jätetty liian pitkäksi aikaa huomiotta. Lowrance tarjoaa edistyksellistä kannettavaa ja langatonta kaikuluotaustekniikkaa myös niille, jotka eivät kalasta veneestä. Ratkaisu on Lowrancen FishHunter-sarjan heitettävät kaikuluotaimet. Nämä siirrettävät kaikuluotaimet liitetään älypuhelimiin tai tabletteihin, ja niiden kautta kalastajat saavat olennaista tietoa ja näkymän vedenalaisiin ympäristöihin napatakseen enemmän kalaa.

Luotettava Wi-Fi, ei tarvetta datayhteydelle

 • FishHunter-malleissa on erittäin voimakas signaali ja yli 60 jaardin Wi-Fi-kantoalue. Lisäksi tiedonsiirto tapahtuu neljä kertaa nopeammin kuin Bluetooth-yhteydellä. FishHunter-malleissa hyödynnetään uusinta kaikuluotaustekniikkaa, jonka avulla tuotetaan selkeä ja tarkka kuvaus vedenalaisesta maailmasta aina 160 jalan syvyyteen saakka. Voit siirtyä perinteisen kaikuluotainnäkymän ja älykkään kalanäkymän välillä, joten saat helposti tarkan kuvan vedenalaisesta ympäristöstä, syvyydestä, kalojen sijainneista ja koosta.

Monipuolinen ja joustava

 • FishHunter-mallit ovat monipuolisia kaikuluotaimia, jotka voidaan sitoa veneeseen, kajakkiin, kanoottiin tai kumiveneeseen. FishHunter-mallit toimivat myös talvikalastuksen kaikuluotaimina, sillä ne kestävät sää- ja vesiolosuhteita jopa 20 asteen pakkasella.

FishHunter-sovellus

 • FishHunter-sovellus on paras kaikuluotainsovellus kalastajille, jotka haluavat merkitä tiettyjä kohteita kartalla liittämällä niihin kuvia saaliistaan, löytää venesatamia ja kalastusliikkeitä ja jakaa kalastuspaikkoja muiden FishHunter-käyttäjien kanssa.

FishHunter 3D

 • FishHunter 3D on täysin kannettava kaikuluotain, jossa viiden kolmitaajuuskantaman kaikuanturin teho on pakattu pieneen taskukokoiseen kaikuluotaimeen. Voit luoda ikiomia karttoja suosikkikalastuspaikoistasi batymetrisen kartoituksen avulla, osaat heittää uistimesi joka kerta juuri oikeaan paikkaan Directional Casting -kalastusnäkymän ansiosta ja pääset nauttimaan todentuntuisista pohjakuvista 3D-karttojen ja kalastustietojen myötä.

Kolmiulotteista kalastusta

 • Kun aikasi vesillä on rajoitettua, nämä elävän näköiset kuvat FishHunterin alla olevista vesistä antavat sinulle parhaan mahdollisuuden kalojen löytämiseen ja saamiseen.

Directional Casting

 • FishHunter 3D:n ainutlaatuinen viiden anturin kokoonpano näyttää kalojen sijainnin heitettävään anturiin nähden.

Luo mukautettuja karttoja

 • Luo mukautettuja batymetrisiä varjostuskarttoja tai rakennekarttoja.

Kolmitaajuuskantama

 • FishHunter 3D sisältää viisi kolmitaajuusanturia, jotka toimivat 381 kHz:n, 475 kHz:n ja 675 kHz:n taajuuksilla.

Muokkaamaton näkymä

 • Jos olet tottunut perinteisiin kaikuluotainnäkymiin, saat ne näkyviin mobiililaitteellasi FishHunter-sovelluksen kautta.

Wi-Fi-yhteys

 • Luotettava Wi-Fi kanssa jopa 65m Wi-Fi-kantoalue.

 

Alennettu hinta!

Ale!

130,00  (norm. 189,00  )

1 varastossa