Honda perämoottorihuolto

Olemme Hondan valtuuttama merkki- ja perämoottorihuolto, jonka toimipisteet sijaisevat Tampereella Naistenlahdessa sekä Vehmaisissa. Huollamme Hondan perämoottorit ammattitaidolla ja pitkällä kokemuksella kaikkialla Pirkanmaalla. Liiketilamme mahdollistavat niin pienien kuin suurtenkin Hondan veneiden huollot.

Heräsikö mielenkiintosi? Ota yhteyttä ja kysy lisää – tai poikkea käymään liikkeessämme!

Tarjoamme muiden muassa seuraavat Hondan perämoottoreiden huoltotyöt

  • asennus- ja korjauspalvelut
  • moottoriasennukset
  • vikakorjaukset asennuspalveluineen
  • hydrauliohjausten asennukset
  • takuu- ja vakuutuskorjaukset
  • lisävarusteasennukset

Hondan perämoottorit ovat suosittuja ja tehokkaita

Honda-perämoottorit ovat suomalaisten suosiossa, sillä oikein huollettuina ne kestävät ja toimivat moitteetta useita vuosia. Valitse Hondan perämoottori, kun haluat takuulla luotettavan ja tehokkaan moottorin. Selvitämme ja huollamme kaikki takuunalaiset viat ja ongelmat. Saat kauttamme kaikki Honda-perämoottorien vakuutuskorjaukset, sillä olemme vakuutusyhtiöiden hyväksymä venemoottoreiden korjauksia ja huoltoja tarjoava yritys.

Vika Honda-perämoottorissa?

Jos Honda-perämoottorissasi ilmenee vika, asiantuntijamme auttavat Sinua. Tarvittaessa voimme myös hakea veneesi huoltoon tai korjattavaksi, oli se sitten suuri tai pieni. Huollon tai korjauksen jälkeen palautamme veneesi sovittuun paikkaan. 

Viralliset Honda-varaosat varmistavat takuun säilymisen

Käytämme huolloissamme ainoastaan alkuperäisiä Honda-varaosia, jolloin huolto on varmasti laadukasta, ja moottorit toimivat huollon jälkeen virheettömästi. Hondan virallisten varaosien käyttäminen on myös edellytys valmistajan takuun säilymiselle. Takuu säilyy myös siksi, että olemme virallinen Hondan merkkihuoltopalveluja tarjoava yritys.

Löydät tarvitsemasi Honda-varaosat verkkokaupastamme tai liikkeestämme. Verkkokaupassamme ja liikkeessämme on myös kattava valikoima muita veneiden varaosia ja tarvikkeita.

Valtuutettu Honda-perämoottori huolto

Olemme Hondan valtuuttama huolto, joten ole meihin yhteydessä, jos Honda-perämoottorissasi ilmenee jokin vika. Huollamme ja korjaamme aina sovitusti ja vahvalla ammattitaidolla – oli Honda-moottorisi huoltotarve millainen tahansa.

WaveMotor Oy on täyden palvelun venetalo Tampereen Vehmaisissa!

WaveMotor – venealan rautaisia ammattilaisia!

* Perheyritys, joka on perustettu 2012.

* Valtuutettu huoltoliike edustamillemme merkeille.

* Vakuutusyhtiöiden hyväksymä huoltoliike.

* Omat huolto- ja myymälätilat Tampereella Vehmaisissa sekä verkkokauppa palvelee 24/7.

* Verkkokaupan toimitukset kaikkialle Suomeen.

* Venealan osaamista jo yli 20 vuotta!

WaveMotor on venealan ammattilainen Pirkanmaalla ja meidän tavoite on kehittyä jatkuvasti, jotta voisimme palvella veneilijöitä ammattitaidolla sekä tarjota ratkaisuja veneilijöiden ongelmiin!

Ota yhteyttä ja kysy lisää, tai poikkea käymään liikkeessämme!