Toimitusehdot

Voimassa 1.5.2015 alkaen.

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy WaveMotor Oy, y-tunnus: 0637569-8. Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin. Emme toimita tuotteita Suomen rajojen ulkopuolelle.

Tilaaminen

Verkkokaupassa myytävät tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta www.wavemotor.fi.

Tilauksien vastaanotto vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tilausvahvistus

Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta näet:

– tilausnumeron
– pankkitilinumeromme
– tilauksen loppusumman

Sivuillamme olevan käyttäjätietojen kautta voit tarkastaa tilaushistorian.

Maksutavat

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, LähiTapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken sekä maksukortit. Maksaminen tapahtuu Paytrail maksuvälityspalvelun kautta.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com 

Verkkopankit

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail maksunvälityspalvelu, joka välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien pankkien maksupainikkeet. Paytrail on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin.

Ennakkomaksu

Postitamme tuotteet kun maksusuoritus näkyy tilillämme. Maksusuoritukset osoitetaan tilille FI7451040020105585 WaveMotor Oy, tilausvahvistuksen tietojen mukaisesti.

Käsittelemme tilauksen kaupan aukioloaikaan kun maksu on suoritettu. Jos maksuna on tilisiirto ennakkomaksuna, pidämme varausta 5 arkipäivää, jonka jälkeen tilaus raukeaa jos maksu on suorittamatta.

Toimitusaika

Postitamme tuotteita jokaisena arkipäivänä. Tuotteiden toimitusaika on määrästä ja saatavuudesta riippuen 2-20 vrk. Toimitusalueemme on Suomi.

Toimitustapa ja toimituskulut

Toimituskulut sisältävät toimitus- ja pakkauskulut. Näet toimituskulujen hinnan valittuasi ostoskorissa maksu- ja toimitustavan. Toimitamme tilaukset pakettina, koska vain pakettia voi seurata lähetystunnuksella. Lisätietoja Postin ja Matkahuollon pakettivaihtoehdoista maksuista ja kuljetustavoista saat osoitteesta www.posti.fi ja https://www.matkahuolto.fi/. Yli 30 kg:n paketin toimitustapa ja toimitusmaksu sovittava erikseen. Suosimme kierrätystä ja uudelleenkäytämme hyväkuntoisia pakkausmateriaaleja.

Vaihto- ja palautusehdot

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain avaamattomassa alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Palautetuista tuotteista emme palauta lähetys- emmekä palautuskuluja. Mikäli tuotetta ei ole noudettu Postista / Matkahuollosta tms. noutamatta jättäminen ei ole sama kuin asiakaspalautus tai tilauksen peruuntuminen ja perimme asiakkaalta lähetyksestä / palautuksesta aiheutuneet kulut.

Varmista aina ennen tuotteen pakkauksen avaamista että tuote vastaa vanhaa tuotetta.

Sähköosilla ja erikseen tilatuilla varaosilla ei ole palautusoikeutta.

Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot:

– asiakasnumerosi, nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi
– kopio WaveMotorin tilausvahvistuksesta

– Kun tuote on palautunut, maksu palautetaan samalle maksutavalle, vähennettynä mahdollisilla kuluilla.

Palautusosoite:

WaveMotor Oy
Ilkontie 44
36220 Kangasala

lähetykseen puhelinnumero 050-5253270 / sähköpostipostiosoite: verkkokauppa (@) wavemotor.fi

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan samalle maksutavalle, palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen verkkokauppa@wavemotor.fi tai postitse:

WaveMotor Oy
Poijukatu 5
33180 TAMPERE

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

WaveMotor Oy käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.
WaveMotor Oy sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.