Suzuki – perämoottorin huolto ja varaosat

WaveMotor on Suzukin valtuutettu merkkihuolto Tampereella Vehmaisissa. Kun tarvitset Suzukin perämoottorin huoltoa tai alkuperäisiä perämoottorin varaosia, käänny meidän puoleemme – olemme ammattimainen ja luotettava Suzuki-huolto, joka huoltaa sekä suuret että pienet veneet. Teemme kaikki huoltotyöt laadukkaasti ja huolellisesti. Asiakastyytyväisyys on meille ensisijaisen tärkeää! Ja kuten mainittua, meiltä löydät lisäksi myös tarvitsemasi Suzukin perämoottorin varaosat – sekä uudet Suzukin perämoottorit.

Heräsikö mielenkiintosi? Ota yhteyttä ja kysy lisää – tai poikkea käymään liikkeessämme!

Suzukin huoltopalveluihimme kuuluvat:

  • vikakorjaukset asennuspalveluineen
  • korjaus- ja asennuspalvelut
  • moottoriasennukset
  • lisävarusteasennukset
  • hydrauliohjausten asennukset
  • takuu- ja vakuutuskorjaukset
Huollamme Suzuki perämoottorit ammattitaidolla. Meiltä saat myös perämoottorin varaosat.

SuzukiN perämoottori pysyy kunnossa oikealla huollolla

Japanilainen Suzukin perämoottori pysyy hyvässä käyttökunnossa, kun sille tehdään tarvittavat määräaikaishuollot säännöllisesti ja korjaushuollot heti vian ilmetessä. Normaalien vuosihuoltojen lisäksi WaveMotor tekee takuukorjaukset Suzuki-perämoottoreihin. Jos moottorillasi on vielä takuu voimassa, ja laitteeseen tulee vika, toimita se meille heti huoltoon, niin korjaamme kaikki takuun piiriin kuuluvat viat. Olemme vakuutusyhtiöiden hyväksymä venemoottoreiden huolto- ja korjausyritys, ja teemme Suzuki-perämoottoreille kaikkia vakuutuskorjauksia.

Haemme Suzuki-perämoottorisi huoltoon

Vian ilmaantuessa Suzuki perämoottoriisi, tule käymään liikkeessämme paikan päälle. Asiantuntijamme neuvovat sinua tilanteen jatkosta sekä kartoittavat ilmenneet viat. Vian niin vaatiessa voimme tulla hakemaan veneesi huoltoon tai korjaukseen liikkeeseemme. Valmiin huollon tai korjauksen jälkeen palautamme veneen sovittuun paikkaan. Pystymme hakemaan suuretkin veneet paikan päälle huollettavaksi tai korjattavaksi yhteistyökumppaneidemme avustuksella.

Suzuki – alkuperäiset perämoottorin varaosat

Suzukin perämoottorien huolloissa käytämme ainoastaan valmistajan alkuperäisiä Suzukin perämoottorin varaosia. Näin pystytään takaamaan laadukas huolto sekä perämoottorin moitteeton toimivuus huollon jälkeenkin. On tärkeää käyttää vain ja ainoastaan alkuperäisiä Suzukin perämoottorin varaosia huollossa, sillä toisen valmistajan varaosien käyttäminen aiheuttaa valmistajan laitetakuun raukeamisen. Samoin muun kuin Suzukin valtuuttaman huoltoliikkeen käyttäminen korjauksessa aiheuttaa takuun raukeamisen. Löydät tarvitsemasi perämoottorin varaosat verkkokaupastamme tai liikkeestämme. Tarjoamme verkkokaupassamme ja liikkeessämme myös laajan valikoiman muiden perämoottorien varaosia sekä tarvikkeita veneellesi.

WaveMotorin muut huollot

Suzukin merkkihuoltojen lisäksi saat meiltä kaikki veneiden kuljetuspalvelut, veneen pohjan pesut ja talvisäilytyshuollot avaimet käteen periaatteella. Lisäksi meidän kauttamme onnistuu veneen lasikuitukorjaukset yhteistyökumppaneidemme kanssa. Teemme merkkihuollot myös Honda, Yamaha, Mercury, Tohatsu, Volvo Penta sekä Yanmar venemoottoreihin.

Tuo Suzukisi huoltoon

Jos Suzuki-perämoottoriisi ilmaantuu laitevika tai huollon tarve, ota meihin heti yhteyttä, ja neuvomme jatkosta. Olemme valtuutettu Suzuki-huolto, ja teemme kaikki työt ammattimaisesti ja sopimuksen mukaan. Tarvittaessa haemme veneesi korjaamollemme ja palautamme sen sovittuun paikkaan. Tarvitsit minkälaista huoltopalvelua tahansa Suzukin perämoottorillesi, ota meihin yhteyttä ja tutkitaan tilannetta yhdessä!

Suzuki – lähde vesille kun siltä tuntuu.

WaveMotor Oy on täyden palvelun venetalo Tampereen Vehmaisissa!

WaveMotor – venealan rautaisia ammattilaisia!

* Perheyritysjoka on perustettu 2012.

* Valtuutettu huoltoliike edustamillemme merkeille.

* Vakuutusyhtiöiden hyväksymä huoltoliike.

* Omat huolto- ja myymälätilat Tampereella Lastikankadulla, myös verkkokauppa palvelee 24/7.

* Verkkokaupan toimitukset kaikkialle Suomeen.

* Venealan osaamista jo yli 20 vuotta!

WaveMotor on venealan ammattilainen Pirkanmaalla ja meidän tavoite on kehittyä jatkuvasti, jotta voisimme palvella veneilijöitä ammattitaidolla sekä tarjota ratkaisuja veneilijöiden ongelmiin!

Ota yhteyttä ja kysy lisää, tai poikkea käymään liikkeessämme!