Suzuki perämoottorihuolto

WaveMotor on Suzukin valtuutettu merkkihuolto Kangasalla ja Tampereella, ja teemme venemoottorihuoltoja asiakkaillemme kaikkialta Pirkanmaalta Tampereen seudulta. Olemme ammattimainen ja luotettava Suzuki huolto, joka huoltaa sekä suuret että pienet veneet. Teemme kaikki huoltotyöt laadukkaasti ja huolellisesti. Olemme luotettava ja kokenut huoltoliike, jolle asiakastyytyväisyys on ensisijaisen tärkeää! Suzukin huoltopalveluihimme kuuluvat 

  • vikakorjaukset asennuspalveluineen
  • korjaus- ja asennuspalvelut
  • moottoriasennukset
  • lisävarusteasennukset
  • hydrauliohjausten asennukset
  • takuu- ja vakuutuskorjaukset
Huollamme Suzuki perämoottorit ammattitaidolla.

Suzuki perämoottori pysyy kunnossa oikealla huollolla

Japanilainen Suzuki perämoottori pysyy hyvässä käyttökunnossa, kun sille tehdään tarvittavat määräaikaishuollot säännöllisesti ja korjaushuollot heti vian ilmetessä. Normaalien vuosihuoltojen lisäksi WaveMotor tekee takuukorjaukset Suzuki perämoottoreihin. Jos moottorillasi on vielä takuu voimassa, ja laitteeseen tulee vika, toimita se meille heti huoltoon, niin korjaamme kaikki takuun piiriin kuuluvat viat. Olemme vakuutusyhtiöiden hyväksymä venemoottoreiden huolto- ja korjausyritys, ja teemme Suzuki perämoottoreille kaikkia vakuutuskorjauksia.

Haemme Suzuki perämoottorisi huoltoon

Vian ilmaantuessa Suzuki perämoottoriisi, tule käymään liikkeessämme Kangasalla tai Tampereella paikan päälle. Yrityksemme asiantuntijat neuvovat sinua tilanteen jatkosta sekä kartoittavat ilmenneet viat. Vian niin vaatiessa voimme tulla hakemaan veneesi huoltoon tai korjaukseen liikkeeseemme. Valmiin huollon tai korjauksen jälkeen palautamme veneen sovittuun paikkaan. Pystymme hakemaan suuretkin veneet paikan päälle huollettavaksi tai korjattavaksi yhteistyökumppaneidemme avustuksella.

Suzuki perämoottorin varaosat

Suzuki huolloissa käytämme ainoastaan valmistajan alkuperäisiä Suzuki varaosia. Näin pystytään takaamaan laadukas huolto sekä perämoottorin moitteeton toimivuus huollon jälkeenkin. On tärkeää käyttää vain ja ainoastaan alkuperäisiä Suzuki-perämoottorin varaosia huollossa, sillä toisen valmistajan varaosien käyttäminen aiheuttaa valmistajan laitetakuun raukeamisen. Samoin muun kuin Suzukin valtuuttaman huoltoliikkeen käyttäminen korjauksessa aiheuttaa takuun raukeamisen. Löydät tarvitsemasi perämoottorin varaosat verkkokaupastamme tai liikkeestämme. Tarjoamme verkkokaupassamme ja liikkeessämme myös laajan valikoiman muiden perämoottorien varaosia sekä tarvikkeita veneellesi.

WaveMotorin muut huollot

Suzuki merkkihuoltojen lisäksi saat WaveMotorilta kaikki veneiden kuljetuspalvelut, veneen pohjan pesut ja talvisäilytyshuollot avaimet käteen periaatteella. Lisäksi teemme veneen lasikuitukorjauksia. Teemme merkkihuollot myös Honda, Yamaha, Mercury, Tohatsu, Volvo Penta sekä Yanmar venemoottoreihin.

Tuo Suzukisi huoltoon

Jos Suzuki perämoottoriisi ilmaantuu laitevika, ota meihin heti yhteyttä, ja neuvomme jatkosta. Olemme valtuutettu Suzuki huolto, ja teemme kaikki työt ammattimaisesti ja sopimuksen mukaan. Tarvittaessa haemme veneesi korjaamollemme ja palautamme sen sovittuun paikkaan. Tarvitsit minkälaista huoltopalvelua tahansa Suzuki perämoottorillesi, ota meihin yhteyttä ja tutkitaan tilannetta yhdessä!

Suzuki – lähde vesille kun siltä tuntuu.

WaveMotor Oy on täyden palvelun venetalo Kangasalla ja Tampereen Lapinniemessä!

WaveMotor – venealan rautaisia ammattilaisia!

* Perheyritysjoka on perustettu 2012.

* Valtuutettu huoltoliike edustamillemme merkeille.

* Vakuutusyhtiöiden hyväksymä huoltoliike.

* Omat huolto- ja myymälätilat Kangasalla ja Tampereella sekä verkkokauppa 24/7.

* Verkkokaupan toimitukset kaikkialle Suomeen.

* Venealan osaamista jo yli 20 vuotta!

WaveMotor on venealan ammattilainen Pirkanmaalla ja meidän tavoite on kehittyä jatkuvasti, jotta voisimme palvella veneilijöitä ammattitaidolla sekä tarjota ratkaisuja veneilijöiden ongelmiin!