Veneen talvisäilytys Tampere

Veneiden talvisäilytystä sisällä tai ulkona – kilpailukykyiseen hintaan

Tarvitsetko veneellesi talvisäilytystä Tampereen alueella? WaveMotor Oy tarjoaa sekä lämmintä että kylmää halli- ja ulkotilaa veneiden talvisäilytykseen. Tarjoamme veneellesi säilytys- ja huoltopalvelut vaikka avaimet käteen periaatteella – tai ihan kuinka Sinä haluat. Veneilykauden päätyttyä, talven hiljaisina hetkinä huollamme, varustelemme, myllytämme ja vahaamme sekä teemme pohjamaalauksia veneisiin lämpimässä hallissamme. Veneen omistajan tulee vakuuttaa oma veneensä talvisäilytystä varten, meiltä löytyy kuljetus- ja vastuuvakuutus.

perämoottoreiden talvisäilytys sekä veneiden ulkosäilytys vehmaisissa

Veneiden talvisäilytyksen ohella tarjoamme myös kannettavan kokoisille perämoottorille lämmintä säilytystilaa 70-100,00 euroa / kausi. Jos taas veneen talvisäilytys ulkona on sinua kiinnostava vaihtoehto, meiltä löytyy hyviä ulkosäilytyspaikkoja Tampereen Vehmaisissa kameravalvotulla ja aidatulla piha-alueellamme hallimme pihassa.

Soita numeroon 0103257900 tai laita viestiä wavemotor@wavemotor.fi, niin jutellaan lisää Sinun tarpeistasi veneen talvisäilytyksen ja huollon suhteen.

WaveMotor Oy on täyden palvelun venetalo Tampereen Lapinniemessä sekä Vehmaisissa!

WaveMotor – venealan rautaisia ammattilaisia!

* Perheyritysjoka on perustettu 2012.

* Valtuutettu huoltoliike edustamillemme merkeille.

* Vakuutusyhtiöiden hyväksymä huoltoliike.

* Omat huolto- ja myymälätilat Tampereen Naistenlahden satamassa ja Lastikankadulla sekä verkkokauppa palvelee 24/7.

* Verkkokaupan toimitukset kaikkialle Suomeen.

* Venealan osaamista jo yli 20 vuotta!

WaveMotor on venealan ammattilainen Pirkanmaalla ja meidän tavoite on kehittyä jatkuvasti, jotta voisimme palvella veneilijöitä ammattitaidolla sekä tarjota ratkaisuja veneilijöiden ongelmiin!