Volvo Penta huolto

WaveMotor on Volvo Pentan  valtuutettu merkkihuolto Tampereella Vehmaisissa. Palvelemme asiakkaitamme venemoottorihuoltoihin liittyen kaikkialla Pirkanmaalla Tampereen seuduilla. Olemme asiantunteva Volvo Penta huolto, joka huoltaa niin vaativammatkin suuret veneet kuin pienemmätkin veneet. Panostamme huoltopalveluissamme laatuun ja huolellisuuteen, sekä yrityksenä olemme luotettava ja kokenut. 

Heräsikö mielenkiintosi? Ota yhteyttä ja kysy lisää – tai poikkea käymään liikkeessämme!

Volvo Pentan huoltopalveluihimme kuuluvat

  • korjaus- ja asennuspalvelut
  • vikakorjaukset asennuspalveluineen
  • moottoriasennukset
  • lisävarusteasennukset
  • takuu- ja vakuutuskorjaukset.

Volvo Penta sisäperämoottori on pitkäikäinen – kestää isältä pojalle

Volvo Penta on oikein huollettuna varma ja pitkäikäinen. Käytämme vain alkuperäisiä huolto- ja varaosia, luotettavuus ja suorituskyky pysyvät tuotteella koko eliniän. Jos takuuaikana ilmenee takuun piiriin kuuluvia laitevikoja tai muita ongelmia, voit toimittaa veneesi meille takuuhuoltoon. Olemme myös vakuutusyhtiöiden hyväksymä venemoottoreiden huoltoja ja korjauksia tekevä yritys, joten teemme Volvo Penta sisäperämoottoreille myös kaikki vakuutuskorjaukset.

Vian ilmaantuessa Volvo Penta sisäperämoottoriin

Jos Volvo Penta sisäperämoottoriisi tulee jokin vika, tule käymään liikkeessämme paikan päälle tai aja  veneelläsi vaikkapa suoraan Tampereen Naistenlahden laituriimme. Asiantuntijamme antavat sinulle tarvitsemasi neuvot tilanteen korjaamiseksi ja kartoittavat viat. Tarvittaessa tulemme myös sovittuun paikkaan huoltotoimenpiteitä tekemään. Yhteistyökumppaneidemme avustuksella pystymme hakemaan suuretkin veneet paikan päälle huollettavaksi tai korjattavaksi.

Volvo Penta varaosat

Käytämme huolloissamme ainoastaan alkuperäisiä Volvo Penta varaosia, -öljyjä ja -jäähdytinnesteitä, jotka takaavat laadukkaan huollon sekä moottorin moitteettoman toimivuuden myös huollon jälkeen. Alkuperäisten varaosien käyttäminen huollossa on tärkeää, sillä vieraiden varaosien käyttäminen aiheuttaa valmistajan takuun raukeamisen. Samoin muun kuin Volvo Pentan valtuuttaman korjaajan käyttäminen huollossa aiheuttaa takuun raukeamisen. Saat hankittua tarvitsemasi Volvo Penta -varaosat verkkokaupastamme tai liikkeestämme. Löydät verkkokaupastamme ja liikkeestämme laajan valikoiman myös muita varaosia sekä tarvikkeita veneellesi. Jotta löydät varmasti oikean osan moottoriisi, niin muistathan moottorisi sarjanumeron!

WaveMotorin muut huollot

WaveMotorilta saat myös kaikki veneiden kuljetuspalvelut, pohjan pesut ja talvisäilytyshuollot avaimet käteen periaatteella. Lisäksi saat kauttamme veneen lasikuitukorjaukset. Lue lisää muista palveluistamme täältä.

Tuo Volvo Pentasi huoltoon

Jos Volvo Penta sisäperämoottoriisi ilmaantuu vika, ota heti meihin yhteyttä, ja neuvomme jatkosta. Olemme valtuutettu Volvo Penta huolto, ja teemme kaikki työt ammattitaidolla ja sovitusti. Tarvittaessa tulemme hakemaan veneesi korjaamollemme ja palautamme veneen sovittuun paikkaan. Oli Volvo Penta sisäperämoottorisi huoltotarve mikä tahansa, ota meihin yhteyttä ja tutkitaan tilannettasi yhdessä!

WaveMotor Oy on täyden palvelun venetalo Tampereen Vehmaisissa!

WaveMotor – venealan rautaisia ammattilaisia!

* Perheyritysjoka on perustettu 2012.

* Valtuutettu huoltoliike edustamillemme merkeille.

* Vakuutusyhtiöiden hyväksymä huoltoliike.

* Omat huolto- ja myymälätilat Lastikankadulla sekä verkkokauppa palvelee 24/7.

* Verkkokaupan toimitukset kaikkialle Suomeen.

* Venealan osaamista jo yli 20 vuotta!

WaveMotor on venealan ammattilainen Pirkanmaalla ja meidän tavoite on kehittyä jatkuvasti, jotta voisimme palvella veneilijöitä ammattitaidolla sekä tarjota ratkaisuja veneilijöiden ongelmiin!

Ota yhteyttä ja kysy lisää, tai poikkea käymään liikkeessämme!