Suzuki perämoottorit

Myymme Suzukin perämoottorit luotettavasti monipuolisesta valikoimastamme. Tutustu tuotevalikoimaan alla ja hanki omasi kilpailukykyiseen hintaan WaveMotor Oy:ltä!

Suzuki DF2.5 on kevein yksisylinterinen nelitahtiperämoottori, jonka Suzuki on koskaan luonut. Vain 13,5-kiloinen suoriutuja onkin luokkansa kevyin vesijäähdytteinen moottorivaihtoehto – siksi sitä onkin poikkeuksellisen helppo kuljettaa mukana.

DF6A mallissa on yksisylinterinen OHV-nelitahtimoottori suurella 138 cm3:n sylinteritilavuudella, joka tuottaa hyvän väännön keskisuurella käyntinopeusalueella. Säilytys kolmessa asennossa järjestelmä tekee moottorin säilytyksen ja kuljettamisen entistä helpompaa.

Suzuki DF20A on markkinoiden teknisesti edistynein kannettava perämoottori uuden sukupolven polttoaineensuihkutusjärjestelmällä.
* Ominaisuudet
- Polttoaineen suihkutusjärjestelmä – Ilman akkua toimivalla polttoainesuihkutusjärjestelmällä.
- Suzuki Lean Burn – hallintajärjestelmän erinomainen polttoainetalous.
- Easy Start – vetokäynnistin tuottaa helpon ja nopean käynnistymisen.

Innovatiivisilla ominaisuuksilla varustettuna, mukaan lukien uran uurtava Lean Burn – hallintajärjestelämme, kevyet perämoottorimme DF70A/80A/90A ovat kooltaan pieniä, mutta suorituskyvyltään suuria.

Suzuki DF115BG/DF140BG on markkinoiden ensimmäiset alle 150-hevosvoimaiset sähköisellä kaukohallintalaitteella varustetut nelitahtiperämoottorit.

Suzukin tavoitteena on tarjota asiakkailleen äärimmäinen kokemus vesillä. Olemme jälleen parantaneet olemassa olevaa lippulaivaperhettämme ja varustaneet nämä uudella tekniikalla, edistyäksemme edelleen ja täyttääksemme omia standardejamme entistä paremmiksi.

Pyydä tarjous WaveMotorilta!


Uusi Suzuki 2.5
Ale!

SUZUKI DF 2.5S PERÄMOOTTORI

Suzuki DF2.5 on kevein yksisylinterinen nelitahtiperämoottori, jonka Suzuki on koskaan luonut. Vain 13,5-kiloinen suoriutuja onkin luokkansa kevyin vesijäähdytteinen moottorivaihtoehto – siksi sitä onkin poikkeuksellisen helppo kuljettaa mukana.

590,00  (norm. 820,00  ) Lue lisää
Uusi Suzuki 2.5

SUZUKI DF2.5L PITKÄRIKINEN

Suzuki DF2.5L (pitkä riki) on kevein yksisylinterinen nelitahtiperämoottori, jonka Suzuki on koskaan luonut. Vain 14-kiloinen suoriutuja onkin luokkansa kevyin vaihtoehto. Se on myös kevyin markkinoilta löytyvä vesijäähdytteinen moottori – siksi sitä onkin poikkeuksellisen helppo kuljettaa mukana. Suzuki DF2.5 on kestävä valinta kesämökille tai esimerkiksi apujollan moottoriksi.

850,00  Lue lisää
Ale!

SUZUKI DF4AS

Suzuki DF4A mallissa on yksisylinterinen OHV-nelitahtimoottori suurella 138 cm3:n sylinteritilavuudella, joka tuottaa hyvän väännön keskisuurella käyntinopeusalueella. Säilytys kolmessa asennossa järjestelmä tekee moottorin säilytyksen ja kuljettamisen entistä helpompaa.

890,00  (norm. 1 250,00  ) Lue lisää
Suzuki DF5
Ale!

SUZUKI DF5AS

Suzuki DF5A mallissa on yksisylinterinen OHV-nelitahtimoottori suurella 138 cm3:n sylinteritilavuudella, joka tuottaa hyvän väännön keskisuurella käyntinopeusalueella. Säilytys kolmessa asennossa järjestelmä tekee moottorin säilytyksen ja kuljettamisen entistä helpompaa.

999,00  (norm. 1 350,00  ) Lue lisää
Ale!

SUZUKI DF6AS

Suzuki DF6 mallissa on yksisylinterinen OHV-nelitahtimoottori suurella 138 cm3:n sylinteritilavuudella, joka tuottaa hyvän väännön keskisuurella käyntinopeusalueella. Säilytys kolmessa asennossa järjestelmä tekee moottorin säilytyksen ja kuljettamisen entistä helpompaa.

1 190,00  (norm. 1 460,00  ) Lue lisää

SUZUKI DF6AL

Suzuki DF6AL -mallissa on yksisylinterinen OHV-nelitahtimoottori suurella 138 cm3:n sylinteritilavuudella, joka tuottaa hyvän väännön keskisuurella käyntinopeusalueella.  Säilytys kolmessa asennossa järjestelmä tekee moottorin säilytyksen ja kuljettamisen entistä helpompaa.

1 490,00  Lue lisää
Uusi Suzuki DF9.9
Ale!

SUZUKI DF9.9AS

Suzuki DF 9.9AS on kaksisylinterinen SOHC-nelitahtimoottori, jonka sylinteritilavuus on 208 cm³. Parannetun polttoainetaloudellisuuden ansiosta pääset nyt pidemmälle vähemmällä kulutuksella. DF9,9 moottorissa on ergonoomisesti suuniteltu monitoimi ohjauskahva, josssa kaikki tarvittavat toimminnot löytyvät ohjauskahvasta: kaasu, vaihde, kaasun jäykkyyden säätö, hätäkatkaisin ja varoitusvalo.

2 290,00  (norm. 2 790,00  ) Lue lisää
Ale!

SUZUKI DF20ATS

Suzuki DF20ATS on markkinoiden teknisesti edistynein kannettava perämoottori uuden sukupolven polttoaineensuihkutusjärjestelmällä, jossa ominaisuuksina ovat polttoaineen suihkutusjärjestelmä – ilman akkua toimivalla polttoainesuihkutusjärjestelmällä, sekä  Suzuki Lean Burn – hallintajärjestelmä on erinomaisen polttoainetaloudellinen.

3 890,00  (norm. 4 090,00  ) Lue lisää
Ale!

SUZUKI DF20ATL

Suzuki DF20ATL pitkärikinen on markkinoiden teknisesti edistynein ”kannettavan kokoinen” perämoottori uuden sukupolven polttoaineensuihkutusjärjestelmällä.

3 990,00  (norm. 4 390,00  ) Lue lisää

SUZUKI DF30ATS

Suzuki DF30ATS kompakti muotoilu tekee tästä perämoottori-ihmeestä ihanteellisen ratkaisun lukuisiin erilaisiin veneisiin ja tarpeisiin. Easy Start -järjestelmä – riittää kun virta-avainta käyttää start-asennossa niin moottori käynnistyy.

5 990,00  Lue lisää