Sähkömoottorit

MOTORGUIDE XI3 70LBS 60″ RIKI 24V MAKEAVESI+SONAR, 3 LAPAINEN POTKURI

Motorguide Xi3 keulasähkömoottori on suunniteltu kalastajille! Xi3  moottorissa on langaton ominaisuus vakiona, joten kalliita lisävarusteita ei tarvita. Kädessä pidettävällä kauko-ohjaimella Xi3:a voidaan hallita mistä kohtaa venettä tahansa. SecureStep- järjestelmä tekee koneen nostamisesta ja laskemisesta turvallista ja helppoa. Moottorin vapauttaminen lukitusta asennosta ja sen nostaminen talteenottoa varten edellyttää vain yhden vaiheen vapautusvivulla mukavasta seisoma-asennosta. Xi3:n kanssa pääset myös nauttimaan luokkansa hiljaisimmasta toiminnasta!

2 269,00  Lue lisää
Ale!

MOTORGUIDE R3 30LBS 30″, 2-LAPAINEN POTKURI

R3-moottorin peräpeilikiinnitys on markkinoiden tukevin ja kestävin. Rakennemateriaalina käytetty alumiiniseos ja ruostumattomasta teräksestä valmistetut saranatapit tekevät siitä markkinoiden vahvimman vaihtoehdon uistelumoottoreille. Perinteisen ”5 eteen / 2 taakse” nopeudensäädön sekä käännettävän moottoripään ansiosta moottori on helppokäyttöinen, luotettava ja monipuolinen. Uusi, pidempi, ergonominen jatkettava ohjauskahva ja säädettävissä oleva alumiininen kiinnitysjalusta varmistavat moottorin vaivattoman hallinnan joka tilanteessa.

169,00  (norm. 199,00  ) Lue lisää
Ale!

LOWRANCE ACTIVE IMAGING 3-IN-1 NOSECONE KAIKUANTURI GHOST KEULASÄHKÖMOTTORIIN

Lowrance Ghost-keulamoottoriin tarkoitetulla lisävarusteena saatavalla Active Imaging 3-in-1 -kaikuanturilla saat kaikki kaikuluotainominaisuudet ja rakennekuvat käyttöösi yhdellä kaikuanturilla, jossa on Lowrance CHIRP, SideScan ja DownScan Imaging.

451,00  (norm. 489,00  ) Lue lisää

SAFARI PROP, BLK

MotorGuide 2-lapainen potkuri

48,30  Lue lisää

MOTORGUIDE MANUAALI/AUTOMAATTISULAKE 60A. TOIMII VIRTAKYTKIMENÄ

MotorGuiden myös virtakytkimenä toimiva manuaali- / automaattisulake.

56,00  Lue lisää

MOTORGUIDE VIRTALIITIN MG. SOPII 12V, 24V TAI 36V

MotorGuide virtaliitin

21,50  Lue lisää

MOTORGUIDE XI3 70LBS 60″ RIKI 24V MERIVESI, 3 LAPAINEN POTKURI

Motorguide Xi3 keulasähkömoottori on suunniteltu kalastajille! Siinä on langaton ominaisuus vakiona, joten kalliita lisävarusteita ei tarvita. Kädessä pidettävällä kauko-ohjaimella Xi3:a voidaan hallita mistä kohtaa venettä tahansa. SecureStep- järjestelmä tekee koneen nostamisesta ja laskemisesta turvallista ja helppoa. Xi3:n kanssa pääset myös nauttimaan luokkansa hiljaisimmasta toiminnasta!

1 899,00  Lue lisää

MOTORGUIDE VIRTAPISTOKE MG, KIINTEÄ ASENNUS, LÄPIVIENTI

MotorGuide vastakappale MG-POWER-PLUG -liittimelle.

41,50  Lue lisää