Sting veneet

Meiltä löydät norjalaiset uudet STING-veneet varusteltuina Mercuryn luotettavilla moottoreilla. STING-veneiden viimeistelytaso on erinomainen, niiden ulkonäkö on moderni ja mallit sisältävät lisäksi lukuisia älykkäitä ratkaisuja, jotka tehostavat toiminnallisuutta. Tutustu malleihin alla!


Ale!

STING 610 DC JA MERCURY F150

Sting 610 DC on sporttinen vene päiväretkille, jossa voit yöpyäkin. Veneessä on runsaasti säilytystilaa joten vesillä viettämäsi aika on helppoa ja nautinnollista kun kaikki tarvittavat tavarat mahtuvat säilytyslaatikoihin. Veneessä on myös panostettu suuren tilan luomiseen, kuten tuulilasi on sijoitettu lähemmäksi keulaa, mikä mahdollistaa enemmän tilaa ohjaamossa.
Lisäksi ohjaamossa on suuri ja mukava U-muotoinen sohva, jossa on säilytystilaa ja sohvalla on mukava loikoilla ja nauttia lämpimästä kesäpäivästä.

 

52 500,00  (norm. 60 400,00  ) Lue lisää

STING 600 PRO HT JA MERCURY F75 SEA PRO

Sting 600 PRO HT on täydellinen vene kalastukseen ja tavaroiden kuljettamiseen vuodenajasta riippumatta. Tukeva ja vakaa vene pärjää kovassakin aallokossa. Korkea laita sopii hyvin kalastukseen. Kylmällä säällä on mukava lämmitellä ohjaamossa. Sekä keulassa että veneen takaosassa on paikka pyydysten nostotelineelle – voitkin muokata veneestä  juuri sinun tarpeisiisi sopivan. Liikkuminen veneen etu- ja takaosan välillä onnistuu helposti ohjaamon oven tai veneen laitojen kautta. Liikkumisen turvallisuutta parantavat vakiovarusteena toimitettavat ruostumattomat kattokaiteet. Jos haet venettä ympärivuotiseen käyttöön – se on tämä!

 

30 100,00  Lue lisää

STING 600 PRO HT ja MERCURY F80

Tämä Sting 600 PRO HT vene ja Mercury F80 perämoottori soveltuu lähes ympärivuotiseen käyttöön, sillä se sopii niin kalastusveneeksi kuin perheen mökkiveneeksikin.

28 900,00  Lue lisää

STING 485S JA MERCURY F60ELPT EFI

Sting 485S on oiva valinta sinulle, joka etsit venettä harrastekalastukseen, vesiurheiluun tai kauniisiin päiviin järvellä perheen kanssa. Vankan tuulilasin takana olet hyvin suojattu sekä tuuli- että vesiroiskeilta ja voit nauttia veneen urheilullisista ajo-ominaisuuksista.

 

22 200,00  Lue lisää

STING 530S KESKIPULPETTIVENE JA MERCURY F80ELPT EFI

Sting 530S on modernisti muotoiltu, siinä keskitytään toiminnallisuuteen ja käytännön ratkaisuihin. Nykyaikaisilla linjoillaan, konsolimallillaan ja modernilla rungollaan Sting 530S veneellä on monia käyttötarkoituksia, se on helppo huoltaa ja helppo ajaa – se on koko perheen vene.

 

 

28 300,00  Lue lisää

STING 535 PRO JA MERCURY F50ELPT EFI

Sting 535 PRO veneen pituus 543 cm ja 225 cm:n leveys yhdistettynä pieneen köliin tekee siitä erittäin vakaan, jolla on todella suuri lattiapinta useille käyttötarkoituksille mm. kalastukseen, heittokalastukseen kuin tavaroiden kuljettamiseenkin. Moottori on Mercury F50ELPT EFI, jossa on parannettu polttoaineen ruiskutus (EFI-mallit) tehokkuuden edistämiseksi.

19 500,00  Lue lisää