Sting veneet

Ale!

STING 610 DC JA MERCURY F150

Sting 610 DC on sporttinen vene päiväretkille, jossa voit yöpyäkin. Veneessä on runsaasti säilytystilaa joten vesillä viettämäsi aika on helppoa ja nautinnollista kun kaikki tarvittavat tavarat mahtuvat säilytyslaatikoihin. Veneessä on myös panostettu suuren tilan luomiseen, kuten tuulilasi on sijoitettu lähemmäksi keulaa, mikä mahdollistaa enemmän tilaa ohjaamossa.
Lisäksi ohjaamossa on suuri ja mukava U-muotoinen sohva, jossa on säilytystilaa ja sohvalla on mukava loikoilla ja nauttia lämpimästä kesäpäivästä.

Vene on meillä Poijukadun myymälässä – tervetuloa tutustumaan!

Kysy meiltä rahoitusta tai vaihtotarjousta!

52 800,00  (norm. 55 500,00  ) Lue lisää

STING 600 PRO HT JA MERCURY F75 SEA PRO

MYYTY!

Sting 600 PRO HT on täydellinen vene kalastukseen ja tavaroiden kuljettamiseen vuodenajasta riippumatta. Tukeva ja vakaa vene pärjää kovassakin aallokossa. Korkea laita sopii hyvin kalastukseen. Kylmällä säällä on mukava lämmitellä ohjaamossa. Sekä keulassa että veneen takaosassa on paikka pyydysten nostotelineelle – voitkin muokata veneestä  juuri sinun tarpeisiisi sopivan. Liikkuminen veneen etu- ja takaosan välillä onnistuu helposti ohjaamon oven tai veneen laitojen kautta. Liikkumisen turvallisuutta parantavat vakiovarusteena toimitettavat ruostumattomat kattokaiteet. Jos haet venettä ympärivuotiseen käyttöön – se on tämä!

Vene on meillä Poijukadun myymälässä – tervetuloa tutustumaan!

Kysy meiltä myös rahoitusta tai vaihtotarjousta!

30 100,00  Lue lisää
Ale!

STING 535 PRO JA MERCURY F50ELPT EFI

Sting 535 PRO veneen pituus 543 cm ja 225 cm:n leveys yhdistettynä pieneen köliin tekee siitä erittäin vakaan, jolla on todella suuri lattiapinta useille käyttötarkoituksille mm. kalastukseen, heittokalastukseen kuin tavaroiden kuljettamiseenkin. Moottori on Mercury F50ELPT EFI, jossa on parannettu polttoaineen ruiskutus (EFI-mallit) tehokkuuden edistämiseksi.

Yksi vene on meillä Poijukadun myymälässä.

Kysy meiltä rahoitusta tai vaihtotarjousta!

 

17 500,00  (norm. 17 700,00  ) Lue lisää

STING 485S JA MERCURY F60ELPT EFI

MYYTY!

Sting 485S on oiva valinta sinulle, joka etsit venettä harrastekalastukseen, vesiurheiluun tai kauniisiin päiviin järvellä perheen kanssa. Vankan tuulilasin takana olet hyvin suojattu sekä tuuli- että vesiroiskeilta ja voit nauttia veneen urheilullisista ajo-ominaisuuksista.

Vene on meillä Poijukadun myymälässä, tervetuloa tutustumaan!

Kysy rahoitusta tai vaihtotarjousta!

22 200,00  Lue lisää

STING 530S KESKIPULPETTIVENE JA MERCURY F80ELPT EFI

MYYTY!

Sting 530S on modernisti muotoiltu, siinä keskitytään toiminnallisuuteen ja käytännön ratkaisuihin. Nykyaikaisilla linjoillaan, konsolimallillaan ja modernilla rungollaan Sting 530S veneellä on monia käyttötarkoituksia, se on helppo huoltaa ja helppo ajaa – se on koko perheen vene.

 

 

28 300,00  Lue lisää