kaatumaton Tölkkicooler pitää juomasi viileänä

Kaatumaton juomatölkille sopiva cooler pitää tölkin pystyssä niin veneessä, asuntovaunussa, terassilla tai missä vain on sileään pintaa.

Hinta 24,50 euroa, katso lisää tästä>> https://wavemotor.fi/tuote/kaatumaton-tolkkicooler-imukuppikinnitys/


Tästä siistikuntoinen pieni perämoottori veneeseesi vaikka ravustukseen ”apulaiseksi”. Moottori on käytetty YAMAHA F5AMH vuosimallia 2015. Tule katsomaan, tämä on Tampereen Poijukadun myymälässmme.

Hinta 790,-

katso lisää tästä https://wavemotor.fi/tuote/kaytetty-yamaha-f5amh/


Kangasalan toimipisteemme on suljettuna maanantaina 28.6.2021. Tampereen Poijukadulla palvelemme normaalisti 9-17, tervetuloa!


Juhannusaattona eli perjantaina 25.6. palvelemme Poijukadun myymälässä klo 10-12, tervetuloa!


Norjalainen Sting -vene on suunniteltu juurikin kalastajia ja mökkeilijöitä ajatellen, siinä on isot avotilat tasaisella pohjalla sekä irroitettava keskipenkki esim. pitkien lautojen kuljetukseen. Tässä Sting 535 PRO -mallissa on pehmustetut istuinpaikat, ohjauspulpetin suoja, meriveden huuhtelupumppu, 2 kpl istuimia taitettavalla selkänojalla sekä kumimatto koko lattiassa. Moottorina tässä on luotettava Mercury F50EFI. Paketin hinta on 17.500,-.

Vene on nähtävänä meidän Tampereen Poijukadun myymälässä.

Katso lisää tästä https://wavemotor.fi/tuote/sting-535-pro-ja-mercury/


Meillä kesäkauden avaus on perjantaina 14.5. klo 9-17 Poijukadun myymälässämme. Voit tutustua Tonin veneen vene-elektroniikkaan ja paikalla on myös Lowrancen edustaja Mika Silvasti. Hänen veneensä on myös paikalla ja Mika esittelee myös laitteita omasta veneestään. Tarjolla on myös kahvia. Tuu poikkeen!


Nyt saatavana WaveMotorin Vene Kiiltopesuainetta, joka on biologisesti hajoava ja jättää veneen pinnalle kiiltävän ja vettä sekä likaa hylkivän pinnan. Myös WaveMotorin Vene Pohjanpesuaine on erittäin tehokasta, joka poistaa kalkkikerrostumat, levät, sekä ruosteen. Näitä samoja tuotteita käytämme itsekin veneiden ulkopesuissa, suosittelemme kokeilemaan!


Kangasalla Ilkontien huoltopisteemme palvelee veneilijöitä arkisin klo 9-17. Soita meille puh. 0103257901 ja sovitaan huoltotarpeestasi ja ajankohdasta!


Talvi alkaa olla selätetty ja Kangasalla Ilkontien toimipaikkamme avautuu jälleen 19.4.2021. Tervetuloa!

Palvelemme Kangasalla arkisin kello 9-17.


Nyt Ecsterin rahoitustarjous (ent. Aktiiviraha) tarjoaa sinulle edullisempaa maksuaikaa ostoillesi. Voit hyödyntää Ecsterin tarjousta hankkiessasi uutta kuin käytettyäkin perämoottoria tai rahoittaa vaikka meillä tehdyn huollon Ecsterillä.

Ecsterin 60 kk:n rahoitustarjous on voimassa 31.5.2021 saakka. Asiakkaan korko 0,99% ja maksuaikaa 60 kuukauttaeikä avausmaksua! Kuluna vain kuukausimaksu, joka määräytyy luottorajan mukaan, max. 12,50eur/kk. 

Kysy lisää meiltä!