Mercury Black Friday -kampanja alkaa nyt heti!


Näillä aineilla lähtee veneet puhtaiksi!

Tilaa täältä>> https://wavemotor.fi/tuote-osasto/tarvikkeet/pesuaineet-vahat-ja-hoitotuotteet/


Syyshuoltojen aika alkaa olla nyt. Meiltä löydät alkuperäiset huolto-osat ja tarvikkeet sekä öljyt moottorillesi.


Syyshuoltojen aika on nyt! Myös Lastikankadun huoltomme palvelee arkisin klo 9-17. Varaa huoltoaika nyt puh. 0103257900.


Syyshuoltojen aika alkaa olla nyt. Lastikankadun huoltomme lomailee 9.9. saakka ja palvelee jälleen normaalisti 11.9. alkaen. Arkisin klo 9-17 ja lauantaisin sopimuksen mukaan.


Lastikankadun toimipisteemme on suljettuna lomakauden ajan (10.7.2023 alkaen). Naistenlahden Poijukadulla palvelemme normaalisti arkisin klo 9-17 ja lauantaisin sopimuksen mukaisesti.


Nyt loput varastossamme olevat lasten pelastusliivit tarjoushintaan!

Hokan pelastusliivit ovat kotimaiset ja valmistettu Kemijärvellä. Tilaa omasi täältä>> https://wavemotor.fi/tuote-osasto/hokka-pelastusliivit/

Aurinkoista Juhannusta kaikille!

Toimipaikkamme ovat suljettuina Juhannuksena 23.-24.6.2023.

Veneillään turvallisesti myös Juhannuksena!

Katso Silan mallit täältä https://wavemotor.fi/tuote-osasto/veneet/silacraft-veneet/

  • SILA pulpetti- ja perämoottoriveneet tunnetaan Itäisellä Suomenlahdella etenkin hyvästä kantavuudesta, lähes tuhoutumattomasta rungosta ja hyvistä meriominaisuuksista.
  • Suomalaiset Silacraft-veneet valmistetaan Pyhtäällä.
  • Perinteiset käsinlaminointitekniikat ja laadukkaat raaka-aineet yhdistettynä nykyaikaisiin työmenetelmiin takaavat Sila-veneiden lyömättömän kestävyyden.
  • Silacraft-veneissä on jämäkkä ja helppohoitoinen yksikuorirakenne ilman vettyviä väliainevaahtoja, mikä mahdollistaa veneiden kustannustehokkaan muokattavuuden ja räätälöinnin esimerkiksi pulpetin sijainnin tai kiinnityspisteiden osalta.
  • Silacraftin valmistamilla veneillä on 10 vuoden runkotakuu.

Lastikankadun huoltopisteemme on suljettuna pe 19.5.2023. Poijukadulla palvellaan klo 9-18 ja tarjolla on kahvia ja pullaa. Tervetuloa.