Tohatsu perämoottorihuolto ja varaosat

WaveMotor on Tohatsun valtuutettu merkkihuolto Tampereen Vehmaisissa. Palvelemme asiakkaitamme venemoottorihuoltoihin liittyen kaikkialla Pirkanmaalla Tampereen seuduilla. Olemme asiantunteva Tohatsu huolto, joka huoltaa niin vaativammatkin suuret veneet kuin pienemmätkin veneet. Panostamme huoltopalveluissamme laatuun ja huolellisuuteen, sekä yrityksenä olemme luotettava ja kokenut.

Heräsikö mielenkiintosi? Ota yhteyttä ja kysy lisää – tai poikkea käymään liikkeessämme!

Tohatsun huoltopalveluihimme kuuluvat

  • korjaus- ja asennuspalvelut
  • vikakorjaukset asennuspalveluineen
  • moottoriasennukset
  • lisävarusteasennukset
  • hydrauliohjausten asennukset
  • takuu- ja vakuutuskorjaukset
Huollamme Tohatsu perämoottorit ammattitaidolla.

Tohatsu perämoottori on pitkäikäinen

Tohatsu perämoottori on oikein huollettuna varma ja pitkäikäinen, aito japanilainen perämoottori. Uusilla Tohatsu perämoottoreilla on valmistajan myöntämä viiden vuoden rajoitettu takuu. Jos takuuaikana ilmenee takuun piiriin kuuluvia laitevikoja tai muita ongelmia, voit toimittaa veneesi meille takuuhuoltoon. Olemme myös vakuutusyhtiöiden hyväksymä venemoottoreiden huoltoja ja korjauksia tekevä yritys, joten teemme Tohatsu perämoottoreille myös kaikki vakuutuskorjaukset.

Vian ilmaantuessa Tohatsu perämoottoriin

Jos Tohatsu perämoottoriisi tulee jokin vika, tule käymään liikkeessämme paikan päälle. Asiantuntijamme antavat sinulle tarvitsemasi neuvot tilanteen korjaamiseksi ja kartoittavat viat. Tarvittaessa tulemme hakemaan veneesi huoltoon tai korjaukseen ja palautamme sen sovittuun paikkaan huoltotoimenpiteiden jälkeen. Yhteistyökumppaneidemme avustuksella pystymme hakemaan suuretkin veneet paikan päälle huollettavaksi tai korjattavaksi.

Tohatsu-varaosat

Käytämme huolloissamme ainoastaan alkuperäisiä Tohatsun varaosia, jotka takaavat laadukkaan huollon sekä moottorin moitteettoman toimivuuden myös huollon jälkeen. Alkuperäisten Tohatsu-varaosien käyttäminen huollossa on tärkeää, sillä vieraiden varaosien käyttäminen aiheuttaa valmistajan takuun raukeamisen. Samoin muun kuin Tohatsun valtuuttaman korjaajan käyttäminen huollossa aiheuttaa takuun raukeamisen. Saat hankittua tarvitsemasi Tohatsu-varaosat verkkokaupastamme tai liikkeestämme. Löydät verkkokaupastamme ja liikkeestämme laajan valikoiman myös muita varaosia sekä tarvikkeita veneellesi.

WaveMotorin muut huollot

WaveMotorilta saat myös kaikki veneiden kuljetuspalvelut, pohjan pesut ja talvisäilytyshuollot avaimet käteen periaatteella. Lisäksi saat kauttamme veneen lasikuitukorjaukset. Lue lisää muista palveluistamme täältä.

Tuo Tohatsusi huoltoon

Jos Tohatsu perämoottoriisi ilmaantuu vika, ota heti meihin yhteyttä, ja neuvomme jatkosta. Olemme valtuutettu Tohatsu huolto, ja teemme kaikki työt ammattitaidolla ja sovitusti. Tarvittaessa tulemme hakemaan veneesi korjaamollemme ja palautamme veneen sovittuun paikkaan. Oli Tohatsu moottorisi huoltotarve mikä tahansa, ota meihin yhteyttä ja tutkitaan tilannettasi yhdessä!

Huollamme ja korjaamme Tohatsu perämoottorit, sekä meiltä löytyy alkuperäiset huolto-osat.

WaveMotor Oy on täyden palvelun venetalo Tampereen Vehmaisissa!

WaveMotor – venealan rautaisia ammattilaisia!

* Perheyritysjoka on perustettu 2012.

* Valtuutettu huoltoliike edustamillemme merkeille.

* Vakuutusyhtiöiden hyväksymä huoltoliike.

* Omat huolto- ja myymälätilat Tampereella Lastikankadulla sekä verkkokauppa palvelee 24/7.

* Verkkokaupan toimitukset kaikkialle Suomeen.

* Venealan osaamista jo yli 20 vuotta!

WaveMotor on venealan ammattilainen Pirkanmaalla ja meidän tavoite on kehittyä jatkuvasti, jotta voisimme palvella veneilijöitä ammattitaidolla sekä tarjota ratkaisuja veneilijöiden ongelmiin!

Ota yhteyttä ja kysy lisää, tai poikkea käymään liikkeessämme!