Mercury-perämoottorin huolto

Mercuryn perämoottoreiden merkkihuollot tekee WaveMotor Tampereella Vehmaisissa. Huollamme Mercuryn perämoottorit kaikille asiakkaillemme Pirkanmaalla ja Tampereen seudulla. Olemme asiantunteva ja laadukkaat huollot tarjoava valtuutettu Mercury-huolto, joka työstää liikkeessään niin suuret kuin pienemmätkin veneet ja perämoottorit kuntoon. Osaava ja asialleen omistautunut henkilökuntamme tarjoaa veneellesi vain parasta laatua! Meiltä löydät myös Mercuryn varaosat sekä uudet moottorit.

Heräsikö mielenkiintosi? Ota yhteyttä ja kysy lisää – tai poikkea käymään liikkeessämme!

Tarjoamme seuraavia palveluita ja huoltoa Mercuryn perämoottoreihin liittyen:

  • korjaus- ja asennuspalvelut
  • vikakorjaukset asennuspalveluineen
  • moottoriasennukset
  • hydrauliohjausten asennukset
  • lisävarusteasennukset
  • takuu- ja vakuutuskorjaukset
  • Mercury varaosat
Mercury vetää kaveria.

Mercury-perämoottori on luotettu ja tehokas laite

Yhdysvaltalainen Mercury-perämoottori on laadukas ja kestävä valinta veneen perämoottoriksi. Säännöllisesti ja asianmukaisesti huollettuna Mercuryn perämoottori kestää ja toimii moitteettomasti vuodesta toiseen. Mercury myöntää uusille perämoottoreilleen viiden vuoden rajoitetun takuun. Jos Mercury-perämoottoriisi ilmaantuu takuun kattava vika, tuo se meille korjattavaksi. Teemme kaikki takuun piiriin kuuluvien vikojen ja ongelmien takuuhuollot. Olemme myös vakuutusyhtiöiden hyväksymä venemoottoreiden korjauksiin ja huoltoihin erikoistunut yritys, joten saat kauttamme kaikki Mercury perämoottoreihin liittyvät vakuutuskorjaukset.

Vian ilmaantuessa Mercury-perämoottoriisi

Jos perämoottoriisi tulee jokin vika, tule käymään liikkeessämme paikan päälle. Asiantuntijamme kartoittavat moottoriisi tulleet viat sekä neuvovat sinua, miten edetä jatkossa. Jos on tarvis, haemme veneesi liikkeeseemme korjattavaksi tai huollettavaksi, ja palautamme sen korjauksen jälkeen sovittuun paikkaan. Yhteistyökumppaneidemme avulla pystymme hakemaan suuremmatkin veneet huollettavaksi tai korjattavaksi liikkeeseemme.

Mercury varaosat

Huollamme Mercuryn perämoottorit aina vain alkuperäisiä Mercury- ja Quicksilver varaosia käyttäen. Valmistajan virallisilla varaosilla varmistetaan laadukas ja kestävä huolto sekä moottorin moitteeton toimivuus huollon jälkeenkin. Alkuperäisten varaosien käyttäminen on erityisen tärkeää myös siksi, että valmistajan takuu raukeaa, jos huollossa on käytetty muun valmistajan varaosia. Lisäksi muun kuin virallisen Mercury huoltoliikkeen käyttö moottorin korjauksessa tai huollossa aiheuttaa takuun raukeamisen. Voit hankkia tarvitsemasi Mercury varaosat verkkokaupastamme tai liikkeestämme. Löydät verkkokaupastamme ja liikkeestämme myös laajan valikoiman muita varaosia sekä tarvikkeita veneellesi.

Mercury-perämoottorit verkkokaupassamme

Olemme Mercuryn perämoottoreiden valtuutetun huollon lisäksi myös virallinen jälleenmyyjä. Tutustu valikoimiimme verkkokaupassa ja saat uuden moottorin veneeseesi mahdollisesti heti myymälästämme!

WaveMotorin muut huollot

Teemme WaveMotorilla myös muita veneiden huoltopalveluita. Saat meiltä Mercury laitehuollon lisäksi kaikki veneiden kuljetuspalvelut, pohjan pesupalvelut sekä talvisäilytyshuollot avaimet käteen periaatteella. Lisäksi saat kauttamme veneen lasikuitukorjaukset sekä muut merkkihuollot. Teemme merkkihuollot myös Honda, Yamaha, Suzuki, Tohatsu, Volvo Penta sekä Yanmar venemoottoreihin.

Tuo Mercury-perämoottorisi meille huoltoon

Jos Mercuryn perämoottoriisi tulee jonkin vika, ota meihin heti yhteyttä, ja neuvomme sinua jatkosta. Olemme valtuutettu Mercury-huolto, ja teemme kaikki työt sovitusti ja vankalla ammattitaidolla. Tarvittaessa voimme tulla hakemaan veneesi korjaamollemme ja palautamme veneen sovittuun paikkaan. Oli Mercuryn perämoottorisi huoltotarve mikä tahansa, ota meihin yhteyttä ja katsotaan tilannetta yhdessä!

WaveMotor Oy on täyden palvelun venetalo Tampereen Vehmaisissa!

WaveMotor – venealan rautaisia ammattilaisia!

* Perheyritysjoka on perustettu 2012.

* Valtuutettu huoltoliike edustamillemme merkeille.

* Vakuutusyhtiöiden hyväksymä huoltoliike.

* Omat huolto- ja myymälätilat Lastikankadulla sekä verkkokauppa palvelee 24/7.

* Verkkokaupan toimitukset kaikkialle Suomeen.

* Venealan osaamista jo yli 20 vuotta!

WaveMotor on venealan ammattilainen Pirkanmaalla ja meidän tavoite on kehittyä jatkuvasti, jotta voisimme palvella veneilijöitä ammattitaidolla sekä tarjota ratkaisuja veneilijöiden ongelmiin!

Ota yhteyttä ja kysy lisää, tai poikkea käymään liikkeessämme!