Simrad

Ale!

SIMRAD GO-9 XSE KOSKETUSNÄYTÖLLINEN YHDISTELMÄLAITE 9″, N2K LIITÄNTÄ JA AUTOPILOTTI OHJAUS, ETHERNET LIITÄNTÄ TUTKAN KYTKENTÄÄ VAR

Lisää veneeseesi GPS-navigointi, luotaintuki, tutkaominaisuus ja paljon muuta. Simrad GO9 XSE sopii täydellisesti urheilu- ja pulpettiveneisiin sekä pienempiin huvialuksiin. Autopilottia, äänentoistojärjestelmää ja lukuisia muita aluksen lisävarusteita saa hallittua kätevästi kosketusnäytöllä. Näyttö kulkee mukana mihin tahansa aluksessa langattoman älypuhelimen ja tabletin kautta.

1 199,00  (norm. 1 467,50  ) Lue lisää
Ale!

SIMRAD NSX 9″ KOSKETUSNÄYTÖLLINEN YHDISTELMÄLAITE

Nosta kokemuksesi aivan uudelle tasolle Simrad NSX 9″ kosketusnäytöllisellä yhdistelmälaitteella sekä Active Imaging 3-in-1 -kaikuanturilla, jossa on CHIRP, SideScan- ja DownScan Imaging, sekä 1 kW:n anturivalmius entistäkin syvempiin näkymiin. Innovatiivisen modernin käyttöliittymän, tehokkaiden navigointiominaisuuksien ja C-MAP-tuen avulla näet kaiken paremmin. NSX:n ominaisuuksiin kuuluu integroitu kaikuluotain ja täysi tuki tutka- ja autopilottijärjestelmille. Ohjatun asetusten määritystoimintomme avulla järjestelmän käyttöönotto sujuu käden käänteessä. Tehtäväksesi jää enää valita seuraavan merimatkasi suunta.

1 890,00  (norm. 2 256,80  ) Lue lisää