Karttaplotterit ja kaikuluotaimet

Lowrancen ja Simradin karttaplotterit ja kaikuanturirit ovat merenkulkutekniikan ja veneilytekniikan edelläkävijöitä innovaatioillaan. Tutustu tuotteisiin www.opm.fi


Ale!

LOWRANCE ELITE FS KOSKETUSNÄYTÖLLINEN YHDISTELMÄLAITE 9″ 3IN1 ANTURILLA, N2K, ETHERNET, ACTIVE TARGET TUKI, CHIRP MED/HIGH/83/200/

Uusi Lowrance Elite FS tarjoaa sinulle mahdollisuuden laajaan valikoimaan Lowrancen kaikuluotaustekniikoita, mukaan lukien ActiveTarget™ live -luotain, Active Imaging™, FishReveal™ ja myös yhteensopivuuden laajaan kartta valikoimaan, jotka auttavat sinua saamaan kaiken irti vesillä olosta.

 

1 299,00  (norm. 1 599,00  ) Lue lisää
Ale!

LOWRANCE VÄRINÄYTÖLLINEN YHDISTELMÄLAITE 12″ IPS KOSKETUSNÄYTTÖ, 3IN1 ANTURI, DUAL CHIRP MED/HIGH/83/200/455/800KHZ, ACTIVE IMAGIN

Kun asennat veneeseesi Lowrance HDS LIVE 12 -näytön, saat käyttöösi alan parhaat kaikuluotaininnovaatiot. Näitä ovat muun muassa Active Imaging™, reaaliaikainen LiveSight™-kaikuluotaus, Active Imaging -toiminnolla sekä Genesis Live -näyttökartoituksella varustettu StructureScan® 3D. Kaikki tämä on pakattu korkean resoluution 12-tuumaiseen SolarMAX HD -näyttöön.
3 699,00  (norm. 4 299,00  ) Lue lisää
Ale!

SIMRAD GO-9 XSE KOSKETUSNÄYTÖLLINEN YHDISTELMÄLAITE 9″, N2K LIITÄNTÄ JA AUTOPILOTTI OHJAUS, ETHERNET LIITÄNTÄ TUTKAN KYTKENTÄÄ VAR

Lisää veneeseesi GPS-navigointi, luotaintuki, tutkaominaisuus ja paljon muuta. Simrad GO9 XSE sopii täydellisesti urheilu- ja pulpettiveneisiin sekä pienempiin huvialuksiin. Autopilottia, äänentoistojärjestelmää ja lukuisia muita aluksen lisävarusteita saa hallittua kätevästi kosketusnäytöllä. Näyttö kulkee mukana mihin tahansa aluksessa langattoman älypuhelimen ja tabletin kautta.

1 199,00  (norm. 1 467,50  ) Lue lisää
Ale!

SIMRAD NSX 9″ KOSKETUSNÄYTÖLLINEN YHDISTELMÄLAITE

Nosta kokemuksesi aivan uudelle tasolle Simrad NSX 9″ kosketusnäytöllisellä yhdistelmälaitteella sekä Active Imaging 3-in-1 -kaikuanturilla, jossa on CHIRP, SideScan- ja DownScan Imaging, sekä 1 kW:n anturivalmius entistäkin syvempiin näkymiin. Innovatiivisen modernin käyttöliittymän, tehokkaiden navigointiominaisuuksien ja C-MAP-tuen avulla näet kaiken paremmin. NSX:n ominaisuuksiin kuuluu integroitu kaikuluotain ja täysi tuki tutka- ja autopilottijärjestelmille. Ohjatun asetusten määritystoimintomme avulla järjestelmän käyttöönotto sujuu käden käänteessä. Tehtäväksesi jää enää valita seuraavan merimatkasi suunta.

1 890,00  (norm. 2 256,80  ) Lue lisää

BERLEY PRO RUUDUN HEIJASTUSSUOJA, SOPII:: LOWRANCE HDS12″ LIVE

LOWRANCE HDS12″ LIVE näytölle laadukas heijastussuoja, antaa erinomaisen suojan auringon häikäisyltä. Näet näytön tarkemmin ja selvimmin myös kirkkaassa auringon paisteessa.

59,90  Lue lisää
Ale!

SIMRAD HYDRAULIPILOTTISARJA ALLE 10M VENEILLE, OHJAUS NSS/GO SARJAN NÄYTÖILTÄ. POINT-1 KOMPASSILLA

Outboard Pilot on MDF Autopilot -lisäjärjestelmä, joka on tarkoitettu alle 30-jalkaisiin yksimoottorisiin veneisiin. Järjestelmä sisältää kaiken tarvittavan autopilotin asentamiseksi hydraulisiin perämoottoreihin, kuten Point-1 AP -ohjaussuunta-/GPS-anturin, NAC-1-autopilottitietokoneen, Pump-1-pumpun, hydraulisen asennussarjan, valmius-automaattipainikkeet sekä Micro-C-verkkokomponentit.

1 499,00  (norm. 1 699,00  ) Lue lisää
Ale!

LOWRANCE PSI-1 MODULI, LIVESIGHT ANTURIN KYTKEMISEEN HDS-CARBON/ELITE FS LAITTEESEEN

Lowrance HDS Carbon -järjestelmään asennetulla PSI-1-liitännällä ja LiveSight-kaikuanturilla näet reaaliajassa, miten kalat reagoivat vieheeseen – kun oivallat mikä toimii ja mikä taas ei, tiedät mitä tehdä seuraavaksi.

420,00  (norm. 539,00  ) Lue lisää
Ale!

LOWRANCE ACTIVE IMAGING 3IN1 KAIKUANTURI PERÄPEILIASENNUKSEEN, 83/200/MED/HI/VIISTO/DSI, 7.6M JOHTO, MUSTA 9PIN LIITIN

Lowrance Active Imaging™ 3-in-1 -luotain tuottaa erittäin selkeät ja huipputarkat kuvat kaloista ja rakenteista pidemmällä kantamalla kuin mikään muu rakenteita kuvaava tekniikka. Se sopiikin täydellisesti kalojen piilopaikkojen, kuten kivikkojen, uppotukkien, leväkasvustojen ja syvien kohtien tunnistamiseen.

399,00  (norm. 425,00  ) Lue lisää
Ale!

NAVICO ETHERNETVERKON LAAJENNUSMODUULI, 4 PORTTIA

Lowrance verkkolaajennusportin  (Ethernet-verkko) avulla useat näytöt voivat vaihtaa kartta-, reittipiste-, reitti-, tutka- ja luotaintietoja Ethernet-verkon välityksellä.

339,00  (norm. 459,00  ) Lue lisää