Karttaplotterit ja kaikuluotaimet

Ale!

Lowrance ActiveTarget™

Lowrancen Active Target Live Sonar-luotaimen avulla entistä helpompaa kalastusta. Näe tarkasti kalat, jotka uivat pohjarakenteiden ympärillä ja näe kuinka ne reagoivat vieheeseesi reaaliajassa uudella ActiveTarget™ Live-luotaimella. Eteen, Alas ja Scout -näkymillä näet missä kalat ovat ympärilläsi ja miten ne liikkuvat ympärilläsi. Näe miten kalat ovat sijoittuneet pohjarakenteisiin ja niiden reaktiot, jotta uitat viehettäsi oikein ja saat kalat iskemään vieheeseen.

Yhteensopiva HDS Live-, HDS Carbon- ja Elite FS -laitteiden kanssa.

1 899,00  (norm. 1 999,00  ) Lue lisää

ELITE-FS-9-3IN1

Uusi Lowrance Elite FS tarjoaa sinulle mahdollisuuden laajaan valikoimaan Lowrancen kaikuluotaustekniikoita, mukaan lukien ActiveTarget™ live -luotain, Active Imaging™, FishReveal™ ja myös yhteensopivuuden laajaan kartta valikoimaan, jotka auttavat sinua saamaan kaiken irti vesillä olosta.

Kaupan päälle nyt Lowrance suojalaukku 9″ (arvo 22,00 eur).

1 399,00  Lue lisää
Ale!

GO9-XSE

Lisää veneeseesi GPS-navigointi, luotaintuki, tutkaominaisuus ja paljon muuta. Simrad GO9 XSE sopii täydellisesti urheilu- ja pulpettiveneisiin sekä pienempiin huvialuksiin. Autopilottia, äänentoistojärjestelmää ja lukuisia muita aluksen lisävarusteita saa hallittua kätevästi kosketusnäytöllä. Näyttö kulkee mukana mihin tahansa aluksessa langattoman älypuhelimen ja tabletin kautta.

1 199,00  (norm. 1 467,50  ) Lue lisää
Ale!

HDS-7-LIVE

LOWRANCE HDS LIVE 7 tuo käyttöösi uusimmat Lowrance®-kaikuluotaininnovaatiot, kuten Active Imaging™, reaaliaikainen LiveSight™-kaikuluotaus sekä Active Imaging -toiminnolla sekä Genesis Live -näyttökartoituksella varustettu StructureScan® 3D – riittävän suuri itsenäiseksi näytöksi ja riittävän pieni ahtaisiin kojelautoihin. (ilman anturia).

Demolaite, täysi takuu voimassa.

990,00  (norm. 1 549,00  ) Lue lisää

HOOK-RV-7-TS

Lowrance HOOK Reveal helpottaa kalastusta tehokkaan suorituskykynsä ja kaikuluotaustekniikoidensa avulla, kuten automaattisesti säätyvällä kaikuluotaimella, SideScan- ja DownScan Imaging™ -tekniikoilla.

599,00  Lue lisää
Ale!

FH-3D

Lowrancen heitettävä FishHunter-kaikuluotain tuo edistykselliset kannettavat ja langattomat kaikuluotaustekniikat rannoille.

130,00  (norm. 189,00  ) Lue lisää
Ale!

LIVE-MODULE

Lowrance HDS Carbon -järjestelmään asennetulla PSI-1-liitännällä ja LiveSight-kaikuanturilla näet reaaliajassa, miten kalat reagoivat vieheeseen – kun oivallat mikä toimii ja mikä taas ei, tiedät mitä tehdä seuraavaksi.

420,00  (norm. 479,00  ) Lue lisää
Ale!

AI-3IN1-XDCR

Lowrance Active Imaging™ 3-in-1 -luotain tuottaa erittäin selkeät ja huipputarkat kuvat kaloista ja rakenteista pidemmällä kantamalla kuin mikään muu rakenteita kuvaava tekniikka. Se sopiikin täydellisesti kalojen piilopaikkojen, kuten kivikkojen, uppotukkien, leväkasvustojen ja syvien kohtien tunnistamiseen.

399,00  (norm. 425,00  ) Lue lisää
Ale!

NEP-2

Lowrance verkkolaajennusportin  (Ethernet-verkko) avulla useat näytöt voivat vaihtaa kartta-, reittipiste-, reitti-, tutka- ja luotaintietoja Ethernet-verkon välityksellä.

339,00  (norm. 369,00  ) Lue lisää

PILOT-HYDRAULIC

Outboard Pilot on MDF Autopilot -lisäjärjestelmä, joka on tarkoitettu alle 30-jalkaisiin yksimoottorisiin veneisiin. Järjestelmä sisältää kaiken tarvittavan autopilotin asentamiseksi hydraulisiin perämoottoreihin, kuten Point-1 AP -ohjaussuunta-/GPS-anturin, NAC-1-autopilottitietokoneen, Pump-1-pumpun, hydraulisen asennussarjan, valmius-automaattipainikkeet sekä Micro-C-verkkokomponentit.

1 531,35  Lue lisää

WR10-REMOTE-KIT

Lowrance WR10-kauko-ohjain ja BT1-tukiasema, jolla voit ohjata autopilottia mistä kohtaa alusta tahansa tällä helppokäyttöisellä, taskukokoisella, langattomalla kauko-ohjaimella.

560,55  Lue lisää
Ale!

SCOTTY NIVELTELINE TASOKIINNITYS, MAX 12″ LAITTEELLE. KUULAN KOKO

Scottyn järeä kaikuluotainteline on varustettu suurella 2,25″ pallonivelellä ja se on suunniteltu käytettäväksi suurikokoisten laitteiden kiinnitykseen.

99,00  (norm. 135,00  ) Lue lisää

NAVIONICS FINNISH LAKES 872

Navionics Suomen järvet  karttakortti sisältää kaikki suurimmat järvet ja vesistöt sekä lukuisan määrän pienempiä järviä.

177,15  Lue lisää
Ale!

GOLD-44XG+ 8GB

Navionics 44XG sisältää merialueet, koko Itämeri ja kaikki Suomen suurimmat järvet sekä vesistöt ja muita pienempiä järviä kuin myöskin Ruotsin Vänern ja Vättern sekä pienempiä Ruotsin järviä.

220,00  (norm. 249,00  ) Lue lisää

C-MAP-CONT-8GB

C-MAP on kattava karttakortti jossa on  mm. Suomen, Ruotsin ja Itämeren alueet.

229,00  Lue lisää