Mercury perämoottorit

Ale!

F2.5 MH

Mercury F2.5 MH on vain 17 kg:n painoinen, kompakti ja luotettava moottori on erinomainen valinta alumiinisiin ohjauskahvalla ohjattaviin veneisiin, ilmatäytteisiin pehmeärunkoisiin veneisiin, kalastus-, hyöty- ja purjeveneisiin.

749,00  (norm. 810,00  ) Lue lisää

F5 MH

Mercuryn uskomatonta tehoa pienessä koossa. Nauti luokkansa parhaasta kiihtyvyydestä ja nopeudesta. Helppo asentaa ja käyttää, luotettava käynnistys, vähäinen tärinä ja välitön kaasuvaste.

1 179,00  Lue lisää

F6 MH

Mercury F6 MH on lyhytrikinen, varmatoiminen pieni moottori, jossa on sisäänrakennetut polttoainesäiliöt ulkoisella polttoaineen sulkuventtiilillä. Lisätoimintasädettä varten ne voidaan yhdistää myös erilliseen polttoainesäiliöön.

1 460,00  Lue lisää

F30 ELPT EFI

Mercury F30 ELPT EFI  (= pitkä riki 508mm, sähköstartti, sähkötrimmi, kaukohallintalaite) vie sinut kevyesti suurimpiin seikkailuihisi. Nopea ja pienikokoinen. Luotettava ja kestävä. Tehokas ja helppo ylläpitää.

5 880,00  Lue lisää

F80 L

Mercury F80 FourStroke -perämoottori ovat uskomattoman voimakas ja tehokas. Se on suunniteltu kevyttä painoa ja suurta tilavuutta silmällä pitäen ja tuottaa suuren vääntömomentin ja välittömän tehon. Sen ei tarvitse tehdä niin paljon töitä kuin moottoreiden, jotka ovat raskaampia tai joiden tilavuus on pienempi, se saa veneen nousemaan liukuun nopeammin ja kiihtymään paremmin. Lisäksi siinä on optimaalinen polttoainetehokkuus risteilynopeudella.

12 490,00  Lue lisää