Mercury perämoottorit

Tutustu laajaan Mercury-perämoottorien valikoimaamme alla. WaveMotorilla on aina kilpailukykyiset hinnat ja nopeat toimitukset!

Mercuryn perämoottorit on suunniteltu työhön, leikkiin, urheiluun ja seikkailuun. Niiden luotettavuus, suorituskyky ja innovatiiviset ominaisuudet antavat itseluottamusta seurata kutsumustasi vesillä.

Verado® (250–600 hv)
* Verado-perämoottorit suoriutuvat helposti myös raskaista kuormista ja ankarista olosuhteista. Suuren iskutilavuuden moottorit tuottavat vaikuttavan väännön ja uskottavuuden varmistaen luotettavan ajon pitkillä matkoilla ja haastavissa vesissä.
* Verado-perämoottorit muuttavat käsityksesi voimakkaan suorituskyvyn tunteesta. Ne heräävät eloon uskomattoman nopealla teholla, joka vie veneen aivan uusiin huippunopeuksiin. Käsittely on vaivatonta helppokäyttöisten digitaalisten ohjainten ja edistyksellisen ohjausjärjestelmän ansiosta.

FourStroke (2,5–225 hv) perämoottorit
* Mercury FourStroke -perämoottorit on helppo huoltaa kestävään huipputehoon, sillä niissä on huippuominaisuuksia, kuten roiskumaton öljynvaihtojärjestelmä ja helposti ulottuvilla oleva polttoainesuodatin sekä venttiilikoneisto, joka on huoltovapaa koko moottorin käyttöiän ajan.
* Suuri iskutilavuus tuottaa vaikuttavan vääntömomentin, nopeuden ja kiihtyvyyden – aina luotettavasti. Kaikki mitä tarvitset saadaksesi enemmän irti vesillä viettämästäsi ajasta.
* FourStroke-tuoteperhe perustuu tehokkaiden ja kevyiden tuotteiden suunnitteluun, mikä takaa, ettei tehoa mene hukkaan.

Pro XS® (115–300 hv) perämoottorit
* Riippumatta siitä, onko käytössäsi kevytvene vai monilajikalastusvene, tasapohjavene vai ponttoonivene, Pro XS -perämoottorit tuottavat suorituskyvyn, jonka voit tuntea.
* Riippumatta siitä, kilpailetko ammattilaisena vai haluatko voittaa joka viikonloppu, Pro XS -perämoottorien teknologia antaa sinulle vahvan kilpailuedun. Niiden suuritehoiset vaihtovirtageneraattorit auttavat pitämään akut ladattuina. Ja kehittyneet polttoainejärjestelmät optimoivat tehokkuuden, jotta voit uskaltautua pidemmälle jokaisella retkellä.

SeaPro™ (15–500 hv) perämoottorit
* SeaPro-moottorit on suunniteltu erityisesti kaupalliseen käyttöön. Komponentit on mitoitettu ja testattu pitkäkestoisen vahvuuden ja luotettavuuden varmistamiseksi. Yläkiinnikkeet ovat kaksi kertaa jäykempiä kuin vapaa-ajan malleissa. Ja patentoidut korroosionkestävät seokset lisäävät mielenrauhaa.

ProKicker™
* Suuret veneet. Kova merenkäynti. Ei hätää. ProKicker-perämoottoreissa on vaikuttava vääntö, mikä helpottaa raskaiden kuormien kuljettamista. Ja suuren työntövoiman nelilapainen parantaa uistelunopeuden hallinnan tarkkuutta, joten olet aina tilanteen herrana.
*ProKicker-perämoottorit syntyivät maailman taitavimpien kalastusasiantuntijoiden, ammattilaiskalastajien Mercury Pro -tiimin, asiantuntemuksesta. Heidän panoksensa auttoi Mercurya saavuttamaan kaikilta osin eliittikalastuksen suorituskyvyn.

"Miksi olla perhe seikkailemassa kun voi olla Mercury-perhe seikkailemassa."


E7.5 SH AVATOR

Mercury® Avator™ 7.5e -sähköperämoottori tarjoaa 3,5 hv polttomoottorin nopeuden ja kiihtyvyyden, joten se sopii erinomaisesti erilaisiin pieniin veneisiin ja yhteysveneisiin sekä toissijaisena tehona purjeveneisiin. Laitteen ohjausvaihtoehtoina ovat kahva- ja kaukohallintaohjaus ja siinä on pikaliitännällä toimiva akku ja intuitiiviset säätimet, joiden avulla kiinnittäminen ja käyttöönotto tapahtuvat hetkessä. Kehittyneiden näyttöjen ja muun teknologian avulla voit seurata akun varaustasoa sekä käyttöetäisyyttä ja liikkua vesillä huoletta. Moottorin ja akun yhteispaino on noin 27 kg.

Nyt Avator Cashback -etu!  Kun ostat nyt uuden Mercury Avator -sähköperämoottorin 30.6.2024 mennessä, saat huomattavan edun,  7.5e malliin -300 € ja 20e / 35e malleihin -1000 €! Toimi pian ja lunasta huipputarjous!

 

3 715,00  Lue lisää
Ale!

F2.5 MH

Mercury F2.5 MH on vain 17 kg:n painoinen, kompakti ja luotettava moottori on erinomainen valinta alumiinisiin ohjauskahvalla ohjattaviin veneisiin, ilmatäytteisiin pehmeärunkoisiin veneisiin, kalastus-, hyöty- ja purjeveneisiin.

720,00  (norm. 829,00  ) Lue lisää

F5 MH

Mercuryn uskomatonta tehoa pienessä koossa. Nauti luokkansa parhaasta kiihtyvyydestä ja nopeudesta. Helppo asentaa ja käyttää, luotettava käynnistys, vähäinen tärinä ja välitön kaasuvaste.

1 179,00  Lue lisää
Mercuryn moottori purjeveneeseen
Ale!

F5 MLHA SAILPOWER

Mercury F5 Sailpower on suunniteltu täyttämään purjeveneintoilijoiden yksilölliset tarpeet se on helppo asentaa ja käyttää, luotettava käynnistys, vähäinen tärinä ja välitön kaasuvaste.  Sopii erinomaisesti myös alumiinisiin ohjauskahvalla ohjattuihin veneisiin, ilmatäytteisiin pehmeärunkoisiin veneisiin, kalastus- ja huviveneisiin.
1 275,00  (norm. 1 430,00  ) Lue lisää

F6 MH

Mercury F6 MH on lyhytrikinen, varmatoiminen pieni moottori, jossa on sisäänrakennetut polttoainesäiliöt ulkoisella polttoaineen sulkuventtiilillä. Lisätoimintasädettä varten ne voidaan yhdistää myös erilliseen polttoainesäiliöön.

1 460,00  Lue lisää
Ale!

F9.9 EH

Mercury F9.9 on tehty takaamaan teho, työntövoima ja hallittavuus, jota leveämpiin ja painavampiin veneisiin vaaditaan.

2 550,00  (norm. 2 830,00  ) Lue lisää
Ale!

F20 EPT EFI

Mercury F20 on helppo asentaa ja käyttää, luotettava käynnistys, vähäinen tärinä ja välitön kaasuvaste, se on huoletonta veneilyä parhaimmillaan.

3 720,00  (norm. 4 079,00  ) Lue lisää
Ale!

F20 ELPT EFI

Mercury F20 ELPT EFI on ultrakevyt (vain 54 kg) ja luotettava sekä tärinätasoltaan erittäin maltillinen. Uskomatonta tehoa pienessä koossa.

3 720,00  (norm. 4 079,00  ) Lue lisää

F30 ELPT EFI

Mercury F30 ELPT EFI  (= pitkä riki 508mm, sähköstartti, sähkötrimmi, kaukohallintalaite) vie sinut kevyesti suurimpiin seikkailuihisi. Nopea ja pienikokoinen. Luotettava ja kestävä. Tehokas ja helppo ylläpitää.

5 880,00  Lue lisää

F50 ELPT EFI

Mercury F50 on viritetty maksimaalista kiihtyvyyttä ja kaasuvastetta varten. Erinomainen kansiveneisiin, rannikkokalastukseen, bass-veneisiin, alumiinisiin ohjauskahvalla ohjattaviin veneisiin, alumiinisiin konsoliveneisiin, keulaltaan avoimiin runabout-veneisiin, ilmatäytteisiin kiinteärunkoisiin veneisiin, kalastus- ja vesihiihtoveneisiin.

7 660,00  Lue lisää

F60 ELPT EFI

Mercury F60 EFI moottorissa on parannettu polttoaineen ruiskutus (EFI-mallit) tehokkuuden edistämiseksi. Vankka sähköjärjestelmä, jossa on korkean lähtötehon laturi, jotta akut pysyvät ladattuina ja kalastuslaitteet pyörimässä. Mercury F60EFI on luotettava.

8 770,00  Lue lisää

F80 L

Mercury F80 FourStroke -perämoottori ovat uskomattoman voimakas ja tehokas. Se on suunniteltu kevyttä painoa ja suurta tilavuutta silmällä pitäen ja tuottaa suuren vääntömomentin ja välittömän tehon. Sen ei tarvitse tehdä niin paljon töitä kuin moottoreiden, jotka ovat raskaampia tai joiden tilavuus on pienempi, se saa veneen nousemaan liukuun nopeammin ja kiihtymään paremmin. Lisäksi siinä on optimaalinen polttoainetehokkuus risteilynopeudella.

12 359,00  Lue lisää