Mercury perämoottorit

F2.5 MH

Mercury F2.5 MH on vain 17 kg:n painoinen, kompakti ja luotettava moottori on erinomainen valinta alumiinisiin ohjauskahvalla ohjattaviin veneisiin, ilmatäytteisiin pehmeärunkoisiin veneisiin, kalastus-, hyöty- ja purjeveneisiin.

755,00  Lue lisää

F3.5 MH

Mercury F3.5 tarjoaa kevyttä, kannettavaa tehoa ja työntövoimaa tarkkaan käyttöön. Sopii täydellisesti alumiinisiin ohjauskahvalla ohjattaviin veneisiin tai vaikka ilmatäytteisiin kumiveneisiin.

810,00  Lue lisää
Uusi Mercury F4

F4 MH

Mercury F4 MH kevyessä moottorissa pakokaasut kulkevat potkurin läpi mahdollistaen erityisen hiljaisen käytön.

999,00  Lue lisää

F5 MH

Mercuryn uskomatonta tehoa pienessä koossa. Nauti luokkansa parhaasta kiihtyvyydestä ja nopeudesta. Helppo asentaa ja käyttää, luotettava käynnistys, vähäinen tärinä ja välitön kaasuvaste.

1 075,00  Lue lisää
Mercuryn moottori purjeveneeseen

F5 MLHA SAILPOWER

Mercury F5 Sailpower on suunniteltu täyttämään purjeveneintoilijoiden yksilölliset tarpeet se on helppo asentaa ja käyttää, luotettava käynnistys, vähäinen tärinä ja välitön kaasuvaste.  Sopii erinomaisesti myös alumiinisiin ohjauskahvalla ohjattuihin veneisiin, ilmatäytteisiin pehmeärunkoisiin veneisiin, kalastus- ja huviveneisiin.
1 290,00  Lue lisää

F6 MLH

Mercury F6 MLH moottori, jossa on sisäänrakennetut polttoainesäiliöt ulkoisella polttoaineen sulkuventtiilillä. Lisätoimitasädettä varten ne voidaan yhdistää myös erilliseen polttoainesäiliöön. Pitkärikinen sopii erinomaisesti alumiinisiin ohjauskahvalla ohjattuihin veneisiin, ilmatäytteisiin pehmeärunkoisiin veneisiin, kalastus-, huvi- ja purjeveneisiin.

1 345,00  Lue lisää
Ale!

F40 EPT EFI

Mercuryn F40 EPT EFI-perämoottori tarjoaa luotettavuutta mm. avainkäynnistykset, parannetun polttoainetehokkuuden ja välittömän kaasuvasteen.

5 990,00  (norm. 6 530,00  ) Lue lisää

MERCURY F50 ELPT EFI

Mercury F50 on viritetty maksimaalista kiihtyvyyttä ja kaasuvastetta varten. Erinomainen kansiveneisiin, rannikkokalastukseen, bass-veneisiin, alumiinisiin ohjauskahvalla ohjattaviin veneisiin, alumiinisiin konsoliveneisiin, keulaltaan avoimiin runabout-veneisiin, ilmatäytteisiin kiinteärunkoisiin veneisiin, kalastus- ja vesihiihtoveneisiin.

1 kappale on Poijukadun myymälässämme!

7 090,00  Lue lisää

F60 ELPT EFI

Mercury F60 EFI moottorissa on parannettu polttoaineen ruiskutus (EFI-mallit) tehokkuuden edistämiseksi. Vankka sähköjärjestelmä, jossa on korkean lähtötehon laturi, jotta akut pysyvät ladattuina ja kalastuslaitteet pyörimässä. Mercury F60EFI on luotettava.

8 290,00  Lue lisää

OHJAUKSEN JATKOVARSI TELESKOOPPI 55/95CM

Teleskooppinen 55-95 cm jatkovarsi pienen moottorin ohjaukseen

46,00  Lue lisää