Yamaha – perämoottorin huolto

Tarvitsetko Yamahan perämoottorin huoltoa? WaveMotor on Yamahan valtuuttama merkkihuolto Tampereella Vehmaisissa. Palveluihimme kuuluvat perämoottoreiden huollot eli venemoottorihuollot kaikkialla Pirkanmaalla, Tampereen seudulla. Meiltä saat myös asiantuntevaa ja osaavaa Yamahan perämoottorihuoltoa, ja pystymme huoltamaan liikkeessämme niin suuret kuin pienemmätkin veneet. Tarjoamme luotettavaa palvelua vuosien kokemuksella kun kyse on perämoottorin huollosta!

Heräsikö mielenkiintosi? Ota yhteyttä ja kysy lisää – tai poikkea käymään liikkeessämme!

Saat meiltä seuraavat Yamahan perämoottoreiden huolto- ja korjauspalvelut:

  • korjaus- ja asennuspalvelut
  • vikakorjaukset asennuspalveluineen
  • moottoriasennukset
  • hydrauliohjausten asennukset
  • lisävarusteasennukset
  • takuu- ja vakuutuskorjaukset.

YamahaN perämoottori on luotettu ja tehokas laite

Yamahan perämoottori on luotettu ja suomalaisten suosima vaihtoehto veneen moottoriksi. Oikein huollettuna moottori kestää ja toimii moitteettomasti vuosikausia. Yamaha myöntää uusille perämoottoreilleen viiden vuoden takuun. Teemme kaikki takuun piiriin kuuluvien vikojen ja ongelmien takuuhuollot. Olemme vakuutusyhtiöiden hyväksymä venemoottoreiden korjauksia ja huoltoja tekevä yritys, joten saat kauttamme Yamaha perämoottoreille kaikki vakuutuskorjaukset.

Vian ilmaantuessa Yamaha perämoottoriin

Jos Yamaha-perämoottoriisi tulee jokin vika, soita tai tule käymään  huollossamme paikan päällä. Asiantuntijamme kartoittavat moottorissasi ilmenneet viat sekä antavat sinulle tarvitsemasi neuvot. Tarvittaessa haemme veneesi liikkeeseemme huollettavaksi tai korjattavaksi, ja samaten palautamme sen huollon jälkeen sovittuun paikkaan. Pystymme hakemaan suuretkin veneet huollettavaksi tai korjattavaksi yhteistyökumppaneidemme avulla.

Yamahan perämoottoreiden varaosat

Käytämme aina huolloissamme vain alkuperäisiä Yamaha varaosia. Viralliset varaosat takaavat laadukkaan huollon sekä moottorin virheettömän toimivuuden myös huollon jälkeen. Valmistajan alkuperäisten varaosien käyttäminen on erityisen tärkeää, sillä valmistajan takuu raukeaa, jos huollossa on käytetty vieraita varaosia. Myös muiden kuin virallisten Yamahan merkkihuoltopalvelujen käyttö moottorin huollossa tai korjauksessa aiheuttaa takuun raukeamisen. Voit hankkia tarvitsemasi Yamaha varaosat verkkokaupastamme tai liikkeestämme. Löydät verkkokaupastamme ja liikkeestämme myös laajan valikoiman muita varaosia sekä tarvikkeita veneellesi.

WaveMotorin muut huollot

Tarjoamme WaveMotorilla myös muita huoltoihin liittyviä palveluita. Saat meiltä kaikki veneiden kuljetuspalvelut, pohjan pesupalvelut ja talvisäilytyshuollot avaimet käteen periaatteella. Lisäksi saat kauttamme veneen lasikuitukorjaukset.

perämoottorin huolto onnistuu meillä

Luota perämoottoreiden huolloissa valtuutettuun asiantuntijaan. Olemme valtuutettu Yamaha-huolto, ja teemme kaikki työt sovitusti ja vankalla ammattitaidolla. Tarvittaessa tulemme hakemaan veneesi korjaamollemme ja palautamme veneen sovittuun paikkaan. Oli Yamaha moottorisi huoltotarve mikä tahansa, ota meihin yhteyttä ja tutkitaan veneesi tilannetta yhdessä!

WaveMotor Oy on täyden palvelun venetalo Tampereen Vehmaisissa!

WaveMotor – venealan rautaisia ammattilaisia!

* Perheyritysjoka on perustettu 2012.

* Valtuutettu huoltoliike edustamillemme merkeille.

* Vakuutusyhtiöiden hyväksymä huoltoliike.

* Omat huolto- ja myymälätilat Lastikankadulla sekä verkkokauppa palvelee 24/7.

* Verkkokaupan toimitukset kaikkialle Suomeen.

* Venealan osaamista jo yli 20 vuotta!

WaveMotor on venealan ammattilainen Pirkanmaalla ja meidän tavoite on kehittyä jatkuvasti, jotta voisimme palvella veneilijöitä ammattitaidolla sekä tarjota ratkaisuja veneilijöiden ongelmiin!

Ota yhteyttä ja kysy lisää, tai poikkea käymään liikkeessämme!