SmartBoat One

SmartBoat One on edistynyt valvontajärjestelmä, joka antaa sinulle täydellisen katsauksen veneesi kunnosta milloin ja missä vain. SmartBoat One järjestelmässä on pääyksikkö, jossa on GPS, sisäänrakennettu akku, liiketunnistin ja 4G-modeemi SIM-kortilla, sekä vesianturi, joka on kytketty pilssipumppuun. SmartBoat One sovelluksemme avulla olet koko ajan tasalla veneen kunnosta ja saat puhelimeesi ilmoituksen, jos jotain poikkeavaa tapahtuu.
SmartBoat One valvoo tärkeitä tekijöitä, jotka voivat vahingoittaa venettä, kuten pilssiveden korkeus, akkujen varaustaso, äkkinäiset liikkeet ja iskut, pilssiveden lämpötila ja veneen varkaus.


Ale!

SMART BOAT ONE

SmartBoat One on edistynyt valvontajärjestelmä, joka antaa sinulle täydellisen katsauksen veneesi kunnosta, missä ja milloin vain. Tavoitteena on vähentää onnettomuusriskiä ja kalliita vahinkoja veneelle.

SmartBoat One on suunniteltu Norjassa, jossa meriolosuhteet ovat haastavat. Se voidaan asentaa kaikkiin veneisiin avoveneistä isompiin hyttiveneisiin.

Sovelluksen avulla olet koko ajan tasalla veneen kunnosta ja saat puhelimeesi ilmoituksen, jos jotain poikkeavaa tapahtuu.

350,00  (norm. 489,00  ) Lue lisää

JATKOJOHTO AKULLE 1,3M

SmartBoat One järjestelmän jatkojohto akun ja ohjainyksikön väliin.

59,00  Lue lisää

JATKOJOHTO PILSSIANTURILLE 1,3M

SmartBoat One järjestelmän pilssianturin jatkojohto

59,00  Lue lisää

JATKOJOHTO PILSSIPUMPULLE 3M

SmartBoat One järjestelmän jatkojohto pilssipumpulle

59,00  Lue lisää