Tietosuojaseloste

Henkilötietolaki (523/99) 10 §, laatimispäiväys 2.5.2018, päivitetty: 21.5.2020

1. Rekisterinpitäjä
WaveMotor Oy, Y-tunnus 0637569-8
Yhteystiedot:  Poijukatu 5, 33180 Tampere ja Ilkontie 44, 36220 Kangasala

2. Rekisteriasioista vastaava henkilö on toimitusjohtaja Pertti Nieminen.

3. Rekisterin nimi
WaveMotor Oy verkkokaupan asiakasrekisteri.

4. Rekisterin tietosisältö / henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
Verkkokaupparekisteriin henkilötietoja lisätään tilaajan itsensä toimesta.  Asiakas- sekä verkkokaupparekisterissä on tilaajan / asiakkaan nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite, maksutiedot. Paytrail-yritys näkee ja välittää rahaliikenne tiedot. Niitä ei luovuteta kolmansille osapuolille, paitsi viranomaistoimien niin edellyttäessä.

5. Mitä evästeitä käytössämme on ja mihin niitä käytämme
Google Analytics kerää tietoja kuinka asiakkaat etsivät tuotteita ja tietoja sivustoltamme. Google Analyticsin tiedoilla pystymme varmistamaan, että sivustomme vastaa kuluttajien tarpeita ja he löytävät etsimänsä helposti, sekä haluamme vinkkiä siitä, mitä osa-alueita meidän tulee parantaa. Haluamme nopeuttaa ja parantaa sivuston toimintaa sekä tehdä sivustosta käyttäjäystävällisen. Tietoja emme käytä henkilökohtaisen tiedon keräämiseen emmekä sen välittämiseen kolmannelle osapuolelle. Google Analytics kerää tietoja millä sivulla olet käynyt ja kuinka kauan viivyit sivustolla ja mitä kautta sivustollemme olet tullut, sekä mitä klikkaat. Voit poistaa tai kieltää tai hyväksyä kokonaan evästeet selaimessasi, se voi kuitenkin rajoittaa sivuston toimivuutta.

6. Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n ja Euroopan talousalueen ulkopuolelle
Asiakastietoja ei luovuteta eikä siirretä eteenpäin, paitsi viranomaistoimien niin edellyttäessä.

7. Tarkastus-, kielto- ja korjausoikeus
Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja rekisteriin on talletettu. Tarkastuspyyntö tulee lähettää kirjallisesti ja allekirjoitettuna rekisteriasioista vastaavalle henkilölle. Tarkastuspyyntö voidaan myös esittää henkilökohtaisesti rekisterinpitäjälle. Tiedustelijan tulee todistaa henkilöllisyytensä.

Rekisteröidyllä on oikeus vaatia virheellisen tiedon korjaamista ottamalla yhteyttä rekisteriasioista vastaavaan henkilöön tai ilmoittamalla siitä kirjallisesti ja allekirjoitettuna sekä todistamalla henkilöllisyytensä rekisterinpitäjälle.

8. Rekisterin suojauksen periaatteet
Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tiedot säilytetään parhaiden käytäntöjen, hyvän tietoturvallisuuden ja lainsäädännön vaatimusten mukaisesti ulkopuolisilta suojattuina.