Tietosuojaseloste

Henkilötietolaki (523/99) 10 §, laatimispäiväys 2.5.2018, päivitetty: 5.1.2024

1. Rekisterinpitäjä

WaveMotor Oy, Y-tunnus 0637569-8
Lastikankatu 7, 33730 Tampere

2. Rekisteriasioista vastaava henkilö 

on toimitusjohtaja Pertti Nieminen, puhelin 010 325 7900.

3. Rekisterin nimi

WaveMotor Oy:n ja WaveMotor Oy verkkokaupan asiakasrekisteri.

4. Rekisterin tietosisältö / henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Verkkokaupparekisteriin henkilötietoja lisätään tilaajan itsensä toimesta.  Asiakas- sekä verkkokaupparekisterissä on tilaajan / asiakkaan nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite, maksutiedot. Paytrail-yritys näkee ja välittää rahaliikenne tiedot. Niitä ei luovuteta kolmansille osapuolille, paitsi viranomaistoimien niin edellyttäessä. Henkilötietojen säilyttämisiaka on 10 vuotta asiakkuuden päättymisestä lukien.

5. Mitä evästeitä käytössämme on ja mihin niitä käytämme

Google Analytics kerää tietoja kuinka asiakkaat etsivät tuotteita ja tietoja sivustoltamme. Google Analyticsin tiedoilla pystymme varmistamaan, että sivustomme vastaa kuluttajien tarpeita ja he löytävät etsimänsä helposti, sekä haluamme vinkkiä siitä, mitä osa-alueita meidän tulee parantaa. Haluamme nopeuttaa ja parantaa sivuston toimintaa sekä tehdä sivustosta käyttäjäystävällisen. Tietoja emme käytä henkilökohtaisen tiedon keräämiseen emmekä sen välittämiseen kolmannelle osapuolelle. Google Analytics kerää tietoja millä sivulla olet käynyt ja kuinka kauan viivyit sivustolla ja mitä kautta sivustollemme olet tullut, sekä mitä klikkaat. Voit poistaa tai kieltää tai hyväksyä kokonaan evästeet selaimessasi, se voi kuitenkin rajoittaa sivuston toimivuutta.  Facebook-pikseli hyödyntää ensisijaisia ja kolmannen osapuolen pikseleitä. Jos haluat välttää tietojesi keräämisen markkinointitarkoituksiin, sinun täytyy kirjautua ulos Facebookista, kun käyt sivuillamme.

6. Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n ja Euroopan talousalueen ulkopuolelle

Asiakastietoja ei luovuteta eikä siirretä eteenpäin, paitsi viranomaistoimien niin edellyttäessä sekä luottohakemukseen, perintään tai laskutukseen liittyvissä asioissa sekä lainsäädännön velvoittaessa. Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä ellei lainsäädäntö, avoimet laskut tai perintätoimet estä tietojen poistamista. Rekisteröidyllä on oikeus vaatia virheellisen tiedon korjaamista ottamalla yhteyttä rekisteriasioista vastaavaan henkilöön tai ilmoittamalla siitä kirjallisesti ja allekirjoitettuna sekä todistamalla henkilöllisyytensä rekisterinpitäjälle.

7. Kameravalvonta

Kuva-aineistona olevat tiedot kaikista WaveMotorin kiinteistöjen kameravalvonnan toimialueella liikkuvista henkilöistä. Henkilön ulkonäkö ja tuntomerkit sekä alueella liikkumisajankohta ja tarkka paikka. Rekisteriin tallentuu tietoa aina henkilön liikkuessa kameravalvonnan toiminta-alueella, sillä kamera-valvonta toimii liiketunnistuksella. Tallentavasta kameravalvonnasta ilmoitetaan merkinnöillä. Kamerat on sijoitettu rekisterinpitäjän omistaman / hallinnoiman kiinteistön sisäänkäynneille, yleisiin tiloihin, kulkureiteille ja piha-alueille.

8. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tiedot säilytetään parhaiden käytäntöjen, hyvän tietoturvallisuuden ja lainsäädännön vaatimusten mukaisesti ulkopuolisilta suojattuina. Järjestelmää ovat oikeutettuja käyttämään vain tietyt ennalta määritellyt henkilöt käyttäjätunnuksen ja salasanan syöttämällä. Järjestelmä on myös suojattu palomuurein ja muiden teknisten keinojen avulla.

9. Verkkokauppa

Pidätämme oikeuden tehdä verkkosivuille korjauksia tai muutoksia ilman ennakkovaroitusta. Teemme parhaamme, että verkkosivujen tieto vastaa tilannetta. Verkkosivuilla kuvatut tuotteet eivät välttämättä ole saatavilla.