LOWRANCE ELITE FS KOSKETUSNÄYTÖLLINEN YHDISTELMÄLAITE 9″ 3IN1 ANTURILLA, N2K, ETHERNET, ACTIVE TARGET TUKI, CHIRP MED/HIGH/83/200/

Tuotenumero: 000-15693-001

Uusi Lowrance Elite FS tarjoaa sinulle mahdollisuuden laajaan valikoimaan Lowrancen kaikuluotaustekniikoita, mukaan lukien ActiveTarget™ live -luotain, Active Imaging™, FishReveal™ ja myös yhteensopivuuden laajaan kartta valikoimaan, jotka auttavat sinua saamaan kaiken irti vesillä olosta.

 

Lowrance Elite™ FS yhdistää Lowrancen suorituskykyisten ja uusimpien kaikuluotaustekniikoiden tehon edullisempaan näyttöön, joka on helppokäyttöinen ja helppo asentaa. Elite FS tarjoaa kaikki tarvittavat työkalut kalojen etsimiseen ja pyydystämiseen. Järjestelmän kanssa yhteensopivia ovat esimerkiksi reaaliaikainen ActiveTarget™-luotain ja erittäin tarkka Active Imaging™ -tekniikka, Lowrance CHIRP -luotain, SideScan ja DownScan Imaging™ sekä useat karttavaihtoehdot.

Löydä enemmän kaloja tehokkaalla Lowrance-kaikuluotaimella

Pohjarakenteiden ja piilopaikkojen entistäkin yksityiskohtaisemman näkymän sekä erinomaisen kantaman takaa Active Imaging™ 3-in-1 -anturi, joka sisältää CHIRP-, viistoluotaus- sekä DownScan-tekniikat FishReveal™ toiminnolla. Saat CHIRP- ja DownScan Imaging™ -kaikutekniikoiden parhaat ominaisuudet samaan näkymään Lowrancen FishReveal toiminnolla, joka auttaa sinua tunnistamaan helposti kaloja rakenteista ja piilopaikoista erittäin tarkoista DownScan-kuvista.

Uuden ActiveTarget™ Live -luotaimen avulla löydät kalat entistä tehokkaammin

Kalasta fiksummin, kun tiedät tarkalleen, mitä kalat tekevät – reaaliajassa – ActiveTarget™ Live -luotaimen avulla. Nauti kalojen liikkeet paljastavista tarkoista näkymistä ja seuraa kaloja, kun ne uivat piilopaikoissaan. Katso reaaliajassa, miten ne reagoivat vieheeseesi, niin tiedät, toimiiko nykyinen tekniikkasi vai onko aika vaihtaa tyyliä.

Useita karttavaihtoehtoja

Elite FS -näytöt, joihin on esiladattu maailmanlaajuinen peruskartta, ovat yhteensopivia useiden eri karttavaihtoehtojen kanssa, kuten C-MAP® ja Navionics®.

Tärkeimmät toiminnot

  • ActiveTarget™ Live -luotainvalmius
  • Active Imaging 3-in-1 -valmius
  • FishReveal™
  • Sisältää maailmanlaajuisen peruskartan sekä laajan valikoiman karttavaihtoehtoja, kuten C-MAP ja Navionics®
  • C-MAP® Easy Routing-, Navionics® Autorouting -toiminnot
  • Reaaliaikainen C-MAP Genesis Live -kartoitus
  • Korkean resoluution monikosketusnäyttö
  • Integroitu langaton yhteys, NMEA 2000®- ja Ethernet-liitettävyys
  • Power-Pole®-ankkureiden ja Ghost® keulamoottorin ohjaus kosketusnäytöltä

Lue lisää: https://www.lowrance.com/fi-fi/elite-fs/

Alennettu hinta!

Ale!

1 299,00  (norm. 1 599,00  )

Tuotetta ei ole varastossa. Kysy toimitusaika yhteydenottolomakkeella.