EV-150 POWER PILOT

Tuotenumero: T70330

Hydraulinen Evolution ACU150 -autopilottijärjestelmäpakkaus on täydellinen autopilottipakkaus, joka on valmis asennettavaksi moniin suosittuihin kalastus- ja risteilyaluksiin, joissa on hydrauliohjaus. EV-150-järjestelmä on suunniteltu erityisesti pienten ja keskisuurten, hydraulisesti ohjattavien alusten tarpeisiin, joiden ohjausvarren kapasiteetti on välillä 80–230 cm³.

  • EV-150-järjestelmä on tarkoitettu vain 12 voltin tasavirtasähköjärjestelmiin.
  • Järjestelmään kuuluu p70Rs-autopilottiohjain, EV1-anturiydin, ACU150-ohjausyksikkö, tyypin 1 hydraulipumppu ja Evolution-autopilottikaapelisarja.

ACU-150

  • Raymarinen ACU-150 on osa Evolution™-autopilottijärjestelmää, ja se on suunniteltu syöttämään virtaa ja ohjaamaan Raymarinen tyypin 1 hydraulista työyksikköä (M81120).
  • ACU-150 kytkeytyy SeaTalkng-verkkoon kommunikoidakseen muiden oheislaitteidensa kanssa. Siinä on myös liitännät valinnaiseen peräsimen viiteyksikköön (myydään erikseen). ACU-150 toimii vain 12 voltin tasavirtajärjestelmissä.

p70R/p70Rs-autopilottiohjain (moottorikäyttöiset veneet)

  • Painikkeilla ja pyörivällä säätöpyörällä varustettup70R/p70Rs-autopilottiohjain on suunniteltu moottorikäyttöisiin veneisiin. Edistyksellinen LED-taustavalo mahdollistaa alhaisen virrankulutuksen ja tarjoaa kirkkaat värit ja kontrastin. Laajat vaaka- ja pystysuuntaiset katselukulmat varmistavat, että näyttö näkyy selvästi kriittisistä katseluasennoista.
  • p70R/p70Rs-ohjaimessa on myös LightHouse-käyttöliittymä ja käynnistysavustaja, jonka avulla voit konfiguroida autopilotin nopeasti ja helposti.

Tyypin 1 hydraulipumppu (12 V)

  • Tyypin 1 hydraulipumppu on tarkoitettu ohjaamaan veneen ohjausmekanismia osana Raymarinen autopilottijärjestelmää. Se on suunniteltu ensisijaisesti käytettäväksi veneissä, joissa jo on hydraulinen ohjausjärjestelmä. Vaihtoehtoisesti tätä pumppua voidaan käyttää mekaanisella ohjauksella varustetussa veneessä yhdessä toissijaisen ohjausvarren kanssa.
  • Hydraulipumppu sisältää tarkkuuspyöräpumpun ja servomoottorin ohjaaman tarkistusventtiilin.

Lue lisää >> https://www.raymarine.fi/view/index-id=15032387710.html

 

Alennettu hinta!

Ale!

1 849,00  (norm. 2 845,80  )

Tuotetta ei ole varastossa. Kysy toimitusaika yhteydenottolomakkeella.