SIMRAD GO-9 XSE KOSKETUSNÄYTÖLLINEN YHDISTELMÄLAITE 9″, N2K LIITÄNTÄ JA AUTOPILOTTI OHJAUS, ETHERNET LIITÄNTÄ TUTKAN KYTKENTÄÄ VAR

Tuotenumero: 000-14444-001

Lisää veneeseesi GPS-navigointi, luotaintuki, tutkaominaisuus ja paljon muuta. Simrad GO9 XSE sopii täydellisesti urheilu- ja pulpettiveneisiin sekä pienempiin huvialuksiin. Autopilottia, äänentoistojärjestelmää ja lukuisia muita aluksen lisävarusteita saa hallittua kätevästi kosketusnäytöllä. Näyttö kulkee mukana mihin tahansa aluksessa langattoman älypuhelimen ja tabletin kautta.

Ota enemmän irti päivästä vesillä

Simrad GO -sarjojen näytöillä otat enemmän irti päivästäsi vesillä. Ne on suunniteltu erityisesti pikaveneille, päiväveneille ja pulpettiveneille. Näissä auringonvalossa hyvin näkyvissä laajakuvanäytöissä yhdistyvät sisäänrakennettu GPS-vastaanotin, kaikuluotain, langaton yhteys ja alan standardien mukainen NMEA 2000® -verkkojärjestelmä. Navigoi, muodosta yhteys mobiililaitteisiin, ohjaa lisävarusteita, kuten sisäistä äänijärjestelmää, ja käytä monia sisäänrakennettuja luotaimia. Tutkaominaisuudet, jotka ovat käytettävissä GO7-versiossa ja sitä uudemmissa, tarjoavat lisäturvallisuutta ja kaikuluotaintoimintoja.

Monikosketusnäytöllä helppoa tablet-tyylistä ohjausta

GO-järjestelmässä on helppokäyttöinen ja intuitiivinen kosketusnäyttöohjaus, jonka parissa älypuhelinten ja tablet-laitteiden käyttäjät ovat kuin kotonaan. Yksilöi aloitusnäyttö useimmin käyttämilläsi toiminnoilla ja näe säädettävien jaetun näytön näkymien ansiosta kaikki tarvittava kertasilmäyksellä. Merkitse reittipisteet kartalle vain yhdellä kosketuksella. Voit myös määrittää niille helposti nimet ja symbolit, joilla löydät ne nopeasti seuraavaa retkeä suunnitellessasi.

GPS-vastaanottimella varustettu karttaplotteri pitää sinut oikeassa kurssissa

Jokainen GO-sarjan näyttö on karttaplotteri, jossa on sisäänrakennettu GPS-vastaanotin. GO-näytöt ovat yhteensopivia muun muassa C-MAP- ja Navionics®-karttojen ja monien muiden valinnaisten karttojen kanssa. Voit myös hyödyntää edistyksellisiä karttakohtaisia ominaisuuksia, kuten C-MAP Easy Routing- ja Navionics Autorouting -toimintoja, jolloin seuraavan veneilykerran suunnittelu on yhtä helppoa kuin seuraavan automatkan suunnittelu.

Langattomilla ja kiinteillä yhteyksillä laajennat näytön myös ohjaamon ulkopuolelle

Sisäänrakennetun langattoman yhteyden kautta voit tarkastella näyttöäsi yhteensopivalla älypuhelimella tai tabletilla ja pääset välittömästi käyttämään karttoja ja muita toimintoja mistä päin alusta tahansa. Langattoman yhteyden avulla teet ohjelmistopäivitykset helposti verkossa minkä tahansa tukiaseman kautta. Alan standardin mukainen NMEA 2000® -liitäntä antaa useita integrointi- ja laajennusmahdollisuuksia: seuraa veneesi suorituskykyä ja polttoaineenkulutusta, ohjaa venettäsi Simrad-autopilotilla tai veneen viihdejärjestelmää GO-sarjan näytöllä.

Tee näytöstäsi kaikuluotain

Valitse monista veneeseesi sopivista kaikuluotainvaihtoehdoista aina CHIRP-luotaimista perinteisellä näkymällä varustettuihin perinteisiin kaikuantureihin. Active Imaging™ 3-in-1 -kaikuanturilla saat kaikki kaikuluotainominaisuudet käyttöösi yhdellä kaikuanturilla. Active Imaging -luotaimen ominaisuuksia ovat ensiluokkainen selkeys ja CHIRP-luotaimen kohteiden erottelu. SideScan- ja DownScan Imaging™ -tekniikoiden ansiosta se näyttää uskomattoman tarkasti riutat, syvät kohdat ja hylyt.

Active Imaging 3-in-1 -luotain

Rakenteiden ja piilopaikkojen entistäkin yksityiskohtaisemman näkymän sekä erinomaisen kantaman takaa Active Imaging™ 3-in-1 -luotain, joka sisältää CHIRP-luotaimen, SideScan-kuvannuksen sekä DownScan-kuvannuksen FishReveal™-tekniikalla. Active Imaging -luotaimen ensiluokkainen selkeys, kohteiden erottelu ja yksityiskohdat auttavat sinua löytämään enemmän kalaa, sillä kalojen piilopaikkojen tunnistaminen on nyt entistäkin helpompaa – näet kivet, riutat, leväkasvustoja hylyt pidemmältä kantamalta. Saat parhaat CHIRP-luotausnäkymät ja DownScan-kuvat ainutlaatuisen älykkään FishReveal™-kohdenäkymän avulla, joka auttaa sinua tunnistamaan helposti kaloja rakenteista ja piilopaikoista erittäin tarkoista DownScan-kuvista.

TotalScan™

Lisää TotalScan anturin GO XSE järjestelmään ja saada kaikki luotaimen teknologiaa yhdessä paketissa. TotalScan ottelut todistettu Broadband Kaiku ™ ja CHIRP luotaimen kanssa SideScan ja DownScan Imaging ™ teknologia, jonka avulla voidaan kohdistaa kalaa ja etsi kalaa voidaan pitää rakenteen samalla anturin.

HALO24/HALO20+ -tutkat mahdollistavat parhaan mahdollisen tilannetietoisuuden

Mullistavat HALO24- ja HALO20+ -pulssikompressiokupututkat tuottavat alan johtavan 360 asteen pyyhkäisyn sekunnin välein lähietäisyydellä ja estävät näin törmäykset paikallaan oleviin ja nopeasti liikkuviin kohteisiin. Näiden monipuolisten kupuantennien laadukas lyhyen, keskipitkän ja pitkän kantaman tunnistus takaa, että tutkakohteet näkyvät selkeästi vaativimmissakin sääolosuhteissa.

HALO20-tutka – kustannustehokas ratkaisu

HALO20-tutkajärjestelmämme ovat loistava tapa lisätä pulssikompressiotekniikkaa pienempiin pikaveneisiin. Näe myrskyalueet ja heti keulan edessä olevat väylämerkit 24 meripeninkulmaan saakka. Kompaktit kupututkat on helppo asentaa. Lisäksi ne kuluttavat vain vähän virtaa ja heräävät välittömästi valmiustilasta, joten saat ne käyttöön juuri silloin kun niitä tarvitset.

Tärkeimmät toiminnot

  • Kirkas LED-taustavalaistu laajakuvanäyttö
  • Helppo käyttää yksinkertaisilla ja tablet-tyyppisillä kosketusnäyttösäätimillä
  • Yhteensopiva Broadband 3G™-/4G™- ja Halo™ -tutkan (GO7 ja uudemmat) kanssa
  • Tuki kattavalle C-MAP-karttavalikoimalle ja monille muille kartoille
  • Tarkastele ja hallitse näyttöäsi yhteensopivasta älypuhelimesta tai tabletista
  • Sisäänrakennettu CHIRP-luotaintuki, StructureScan® HD -luotaus tai ForwardScan™ -etuluotain: lisää vain yhteensopiva kaikuanturi
  • Yhteensopiva WM-3 SiriusXM -satelliittisäämoduulin kanssa (GO7 ja uudemmat, vain Pohjois-Amerikka)

Alennettu hinta!

Ale!

1 199,00  (norm. 1 467,50  )

2 varastossa

30 pv alin hinta: 1 199,00 .