NÄSIJÄRVEN VUOSI -KIRJA

Tuotenumero: NÄSIJÄRVENVUOSI

NÄSIJÄRVEN VUOSI -kirja tuo upean vesistön kaikkien kuljettavaksi. Teos valottaa yli kahdensadan kuvan voimalla järviluonnon vuoden kiertokulkua. Aidot järveläiset, kuten kalastajat, laivurit ja saarelaiset kertovat omia kokemuksiaan eri vuodenajoilta.

Tarinoiden mukana pääset kokemaan kevään jäidenlähdön mystiikkaa ja eläin- ja lintumaailman moninaisuutta.

Kesän auringonnousut ja -laskut sekä keskikesällä ihastelet valoisia kesäöitä, veneilyreittejä, satamien antia ja kesätapahtumia rantamailla. Kesän ukkosmyrskyt tuovat  upeita sateenkaaria. Yökalastuksesta ja ravustamisesta nautitaan heinä-elokuussa kun illatkin ovat vielä lämpimiä. Tapaat laivureita ja laivoja, ennen ja nyt.

Syksy on ruskan ja muikunpyynnin aikaa. Pakkanen luo oman näytöksensä, kun se voimallaan kuroo suurimmatkin selkävedet jäälakeuksiksi. Talvi kiristää otettaan, mutta järvi jatkaa eloaan. Kalastajat aloittavat verkkopyynnin jään alla. Superkuut ovat talven sinisten hetkien helmiä.

Runoilijat ja lauluntekijät luovat tunnelmakuvia ja antavat lukijalle tilaa ajatella. Kirjan teksteistä on myös englannin kieliset käännökset.

Kirjassa on kirjantekijä Jukka Raution nimikirjoitus, voit itse lisätä omistuskirjoitustekstin kirjaan.

Kirja on kovakantinen.

 

Alennettu hinta!

Ale!

39,90  (norm. 44,95  )

2 varastossa

30 pv alin hinta: 39,90 .